Sales, deadlines, spoedjes, to do's, administratie ... als ondernemer heb je het al ontzettend druk en dan schiet social media er snel bij in, want wat moet je nou weer posten?! Je hebt nu geen tijd om erover na te denken dus je schuift het door naar morgen. Overmorgen. Naar over een week en voor je het weet zijn er weken voorbij en heb je nog steeds niets gepost op social media. Herkenbaar? Dan is Eve Captions Schrijven wat voor jou!

Je krijgt voor 13 weken concrete tips en voorbeelden om social media captions te schrijven waarmee je wél resultaten behaalt! Op dit moment is de cursus gesloten. Je kunt je vrijblijvend inschrijven op de wachtlijst om op de hoogte blijven.

Eve Captions Schrijven

Eveschrijven

Verander jouw social media captionsgame en trek meer leuke volgers aan die reageren op je content, waardoor je meer mensen bereikt én social media weer leuk worden!

Op dit moment ben je enorm veel tijd kwijt aan social media, terwijl het je weinig oplevert.

Herken jij jezelf hierin?

Je hebt geen inspiratie; wat moet je nou weer plaatsen op social media?!
Social media staan onderaan je to-dolijst, waardoor het erbij inschiet en je niet regelmatig post.
Je hebt moeite met het opbouwen van social media captions.
Je wilt heel graag (meer) klanten uit social media halen, maar je weet niet wat je moet posten.
Je hebt geen duidelijke visie voor jouw social media, waardoor je vooral random dingen deelt en geen resultaten behaalt.

Ik snap je

Elke week was ik bezig om zogenaamd de perfecte social media caption te schrijven. Ik besteedde uren of soms zelfs dagen aan social media captions bedenken, maar het leverde me niets op.

De drempel werd steeds hoger, de twijfel sloeg toe en de inspiratie verdween. Ik vond dit zo frustrerend, want ik vond het leuk om content te maken en social media captions te schrijven. Daarom besloot ik om minder bezig te zijn met het schrijven van “de perfecte” caption voor social media en meer bezig te zijn met het grotere plaatje: wat wil ik bereiken met mijn social media? En ook niet onbelangrijk: hoe ga ik het weer leuk en makkelijk vinden om content te maken? 

Want social media captions schrijven kan leuk en makkelijk zijn, echt waar!
Je moet alleen weten hoe ...

En dat nu voor 55,- i.p.v. 69,-!

Op dit moment is deze actie verlopen en zijn de deuren gesloten. Je kunt je vrijblijvend inschrijven voor de wachtlijst om op de hoogte te blijven.
Ik wil op de wachtlijst
Met Eve Captions Schrijven ...

En daar help ik je graag bij!

krijg je oneindige inspiratie om social media captions te schrijven.
maak je in weinig tijd waardevolle social media captions.

ontdek je wat voor content slim is om te delen.

leer je hoe je krachtige en doelgerichte social media captions opbouwt.

speel je in op de behoefte van jouw ideale klant en weet je wat je wanneer moet delen.

Wat je kunt verwachten

Deze online cursus is strategisch opgebouwd en je ontdekt wat je het best wanneer kunt delen. Je kunt bijvoorbeeld non-stop je aanbod delen, maar als je ideale klant jou nog niet goed kent gebeurt er niets. Extra fijn: je kunt deze opbouw blijven hanteren voor jouw social media, bijvoorbeeld wanneer je een nieuw aanbod lanceert.
Er zijn genoeg lijstjes met social media ideeën en ChatGPT kan je vast ook helpen, dus waarom zou je meedoen met Eve Captions Schrijven?
Drie redenen:

De lijstjes en ideeën die worden gedeeld door anderen zijn heel standaard: ‘deel behind the scenes’, ‘haak in op een bepaalde dag’, ‘deel iets persoonlijks’ … grote kans dat jij dan nog steeds denkt ‘wat moet ik delen?’. In de cursus Eve Captions Schrijven deel ik heel veel (persoonlijke) voorbeelden en geef ik concrete tips, zodat jij precies weet wat je kunt delen op welke manier. Je staat er niet alleen voor. Ik begeleid en help je, zodat jij alles uit Eve Captions Schrijven haalt! Je kunt alles aan mij vragen; van een slimme opbouw en het bepalen van de juiste call to action, maar je kunt ook ideeën met me delen. 

Wat je krijgt

13 concrete ideeën voor jouw social media captions. Dit betekent dat als je één keer per week post, een kwartaal vooruit kunt!

De ideeën kun je blijven benutten, zodat je altijd inspiratie hebt voor jouw social media captions.

Hulp en begeleiding van mij. Elke week sta ik voor je klaar, zodat jij je vragen kunt stellen en er zo veel mogelijk uithaalt!

Toegang tot de besloten community. Samen gaan we aan de slag en kun je van elkaar leren, vragen stellen en inspiratie opdoen (en natuurlijk ook superhandig om te netwerken).

Eén jaar toegang.
Bonussen:
Als je nu meedoet krijg je toegang tot het Eveschrijven-uurtje. Eén keer in de twee weken gaan we samen content schrijven en je krijgt de mogelijkheid om al je vragen te stellen. Ik ben jouw stok achter de deur, zodat je ook echt de captions gaat schrijven!

Een handige checklist om jouw social media caption op te bouwen.
Investering: 55,- i.p.v. 69,-
Ik schrijf me in voor de wachtlijst
Een concreet lanceerplan, zodat je precies weet wat je wanneer deelt om jouw volgers warm te maken voor je nieuwe aanbod.
Nog meer tips & tricks om alles uit je social media te halen.

Deze actie is verlopen en je kunt je niet meer aanmelden voor deze ronde. Wil je op de hoogte blijven voor de volgende mogelijkheid? Schrijf je in voor de wachtlijst, dit is helemaal vrijblijvend.

Als schrijfcoach wil ik zo veel mogelijk ondernemers helpen hun verhaal te delen op hún manier voor persoonlijke teksten met een krachtige boodschap. Teksten die jouw ideale klant raken,  inspireren en waarin diegene zich herkent. Dát blijft je bij, niet een commercieel praatje. Daarom help ik jou om vanuit de beleving te schrijven voor meer verbinding. Want voordat jouw ideale klant overgaat tot actie, is er vertrouwen nodig en dat vertrouwen ... dat creëer jij!

Hello, mijn naam is Eva!

Veelgestelde vragen

Of je nu fotograaf, coach, interieurontwerper, met dieren werkt of webbouwer bent … Eve Captions Schrijven is er voor elke ondernemer! Twijfel je of het iets voor jou is? Neem gerust contact met me op.

Nee, zeker niet. Ik gebruik voorbeelden van Instagram - omdat ik daar het meest actief ben - maar Eve Captions Schrijven kun je ook gebruiken voor LinkedIn en Facebook. 

Eve Captions Schrijven heb ik juist bedacht, zodat jij tijd bespaart. De meeste tijd zit namelijk vaak in het bedenken van een caption. Met Eve Captions Schrijven krijg je 12 thema's waarmee je aan de slag kunt en door de concrete voorbeelden die ik geef, kost het je veel minder tijd!

Ook wil ik met deze online cursus jou aan het denken zetten over wat er allemaal wel niet mogelijk is qua social media captions. Want als je weet waarover je kunt delen, wordt het veel makkelijker.

Nee hoor, dat is niet erg. Je krijgt voor 13 weken concrete tips en voorbeelden om social media captions te schrijven, maar dat betekent niet dat je er elke week aan móet zitten. Je krijgt een jaar toegang en je kunt het dus op jouw tempo volgen.

Het Eveschrijven-uurtje vindt één keer in de twee weken plaats. Dit zijn de eerste momenten:
  • Woensdag 24 april om 11.00 uur.
  • Dinsdag 7 mei om 10.00 uur.
  • Woensdag 22 mei om 12.00 uur.
  • Woensdag 29 mei om 13.00 uur.
  • Dinsdag 11 juni om 16.00 uur.
  • Woensdag 26 juni om 13.00 uur.

Kun je niet op (één van) deze momenten? Je kunt het Eveschrijven-uurtje altijd terugkijken en aanzetten op het moment dat jij een stok achter de deur kunt gebruiken! Vragen kun je ook altijd stellen in de online omgeving.

Wil jij altijd inspiratie hebben voor jouw social media captions? Wil je meer captions schrijven in minder tijd? Én wil je (meer) resultaten behalen via social media? Doe dan mee met Eve Captions Schrijven! Je kunt je nu inschrijven voor de wachtlijst.

Eve Captions Schrijven

Doe je ook mee?

Ja, dat wil ik!