Sales, deadlines, spoedjes, to do's, administratie ... als ondernemer heb je het al ontzettend druk en dan schiet social media er snel bij in, want wat moet je nou weer posten?! Je hebt nu geen tijd om erover na te denken dus je schuift het door naar morgen. Overmorgen. Naar over een week en voor je het weet zijn er weken voorbij en heb je nog steeds niets gepost op social media. Herkenbaar? Dan is Eve Captions Schrijven wat voor jou!

Eve Captions Schrijven

Eveschrijven

Inspiratie, tips én concrete voorbeelden voor jouw social media captions!

Met Eve Captions Schrijven krijg je 12 weken lang inspiratie, tips en concrete voorbeelden voor jouw social media captions. Op deze manier kun jij er direct mee aan de slag zonder dat het je veel tijd kost. Ik deel geen standaardlijstje met ideeën en wens je er veel succes, nee …

Eve Captions Schrijven is strategisch opgebouwd, zodat jij op de juiste manier en op het juiste moment jouw ideale klant aanspreekt. Zo zorg je er namelijk voor dat diegene overgaat tot actie, zoals het kopen van je aanbod, en dat is wat je wilt toch?
Van maandag 18 september tot en met 11 december krijg je inspiratie, tips en concrete voorbeelden voor jouw social media captions!
Herken jij dit?
Je wilt heel graag (meer) klanten uit social media halen, maar je weet niet wat je moet posten.

Social media staan onderaan je to do-lijst, waardoor het erbij inschiet en je niet regelmatig post.
Je hebt moeite met het opbouwen van social media captions.
Je hebt geen duidelijke visie voor jouw social media, waardoor je vooral random dingen deelt en geen resultaten behaalt.
Je hebt geen inspiratie; wat moet je nou weer op social media plaatsen?!
Op dit moment ben je enorm veel tijd kwijt aan social media, terwijl het je weinig oplevert.

Met Eve Captions Schrijven …

creëer je overzicht en weet je wat je wel én wat je niet deelt.
maak je in weinig tijd waardevolle social media captions.
ontdek je wat voor content slim is om te delen.
leer je hoe je krachtige en doelgerichte social media captions opbouwt.
bedenk je niet zomaar captions, maar captions die slim zijn opgebouwd.
speel je in op de behoefte van jouw ideale klant en weet je wat je wanneer moet delen.

Wat je kunt verwachten

Er zijn genoeg lijstjes met social media ideeën en ChatGPT kan je vast ook helpen, dus waarom zou je meedoen met Eve Captions Schrijven? 

Een ander groot verschil is dat ik je tijdens Eve Captions Schrijven begeleid en help! Elke week ga je aan de slag met een nieuwe caption en kun je me alles vragen. Bijvoorbeeld over een slimme opbouw en het bepalen van de juiste call to action, maar je kunt ook ideeën met me delen.

En dat is het grote verschil met lijstjes en ideeën van anderen: Eve Captions Schrijven is strategisch opgebouwd, waardoor je ontdekt wat je het best wanneer kunt delen. Extra fijn: je kunt deze opbouw blijven hanteren voor jouw social media, bijvoorbeeld wanneer je een nieuw aanbod lanceert. 

Deze online cursus heb ik zo opgebouwd dat de social media captions passen bij de verschillende fasen waarin je ideale klant zit en de behoefte die diegene heeft. Je kunt bijvoorbeeld non-stop je aanbod delen, maar als je ideale klant jou nog niet goed kent dan gebeurt er niets.

Wat je krijgt

Voordat we beginnen met Eve Captions Schrijven krijg je tips ter voorbereiding.
Van maandag 18 september t/m 11 december krijg je elke week inspiratie, tips en concrete voorbeelden voor de caption van de week.
Hulp en begeleiding van mij. Elke week sta ik voor je klaar, zodat jij je vragen kunt stellen om zo veel mogelijk eruit te halen.
Toegang tot de besloten community op Instagram. Samen gaan we aan de slag en kun je op dit account van elkaar leren, vragen stellen en inspiratie opdoen (en natuurlijk ook superhandig om te netwerken).
Een halfjaar toegang!
Bonus: één week gratis, dus in plaats van 12 weken krijg je 13 weken Eve Captions Schrijven. En dat voor slechts 5,50 per week!
Ik doe mee!

Als online copywriter help ik jou om jóuw verhaal te vertellen, want ik geloof erin dat iedereen een verhaal heeft dat gedeeld mag worden. Als ondernemer zie je misschien heel veel andere verhalen en bedrijven die veel ‘specialer’ lijken, waardoor je kunt denken dat jouw verhaal niet belangrijk genoeg is om te delen. Maar jouw verhaal, het persoonlijke stuk van jouw bedrijf, zorgt juist voor verbinding en vertrouwen. En verbinding en vertrouwen zorgen er uiteindelijk voor dat je ideale klant overgaat tot actie en bijvoorbeeld een product van je koopt. Daarom richt ik mij niet alleen op de teksten zelf, maar kijk ik verder.

Eve Captions Schrijven gaat dus niet alleen over goede captions schrijven, maar ook over hoe jij jezelf positioneert, op een krachtige manier jouw boodschap deelt en op een slimme manier social media inzet. Want naast dat ik teksten schrijf, heb ik een online & social media achtergrond en denk ik met je mee over de juiste inzet voor jou, je bedrijf en je ideale klant!

Hello, mijn naam is Eva!

Of je nu fotograaf, coach, interieurontwerper, met dieren werkt of webbouwer bent … Eve Captions Schrijven is er voor elke ondernemer! Twijfel je of het iets voor jou is? Neem gerust contact met me op.

Veelgestelde vragen

Is dit ook voor mijn werk/branche interessant?

Nee, zeker niet. Op Instagram krijg je toegang tot de besloten community, maar Eve Captions Schrijven kun je ook gebruiken voor LinkedIn en Facebook. 

Is Eve Captions Schrijven alleen voor Instagram?

Eve Captions Schrijven heb ik juist bedacht, zodat jij tijd bespaart. De meeste tijd zit namelijk vaak in het bedenken van een caption. Met Eve Captions Schrijven krijg je elke week een thema waarmee je aan de slag kunt en door de concrete voorbeelden die ik geef, kost het je veel minder tijd!

Ook wil ik met deze online cursus jou aan het denken zetten over wat er allemaal wel niet mogelijk is qua social media captions. Want als je weet waarover je kunt delen, wordt het veel makkelijker! Na dit kwartaal gaat captions schrijven je natuurlijker af, kost het je juist minder tijd en wordt het onderdeel van je bedrijf.

Ik heb al zo weinig tijd voor social media, waarom zou ik dan deze online cursus volgen?

Nee hoor, dat is niet erg. Eve Captions Schrijven is van 18 september t/m 15 december, maar je hebt een halfjaar toegang. Je kunt het dus op je eigen tempo volgen. Wel is het slim om de volgorde aan te houden, zodat je de opbouw optimaal benut. Dus loop je een weekje achter? Doe dan eerst die week, voordat je aan deze week gaat beginnen.

Ik weet niet of ik er elke week aan kan zitten, is dat erg?