Heb jij een goed beeld van je bedrijf, maar kun je de juiste woorden niet vinden? Vind je het lastig om op te schrijven wat jou onderscheidt? Of matchen je teksten niet met wat je wilt uitstralen? Als copywriter zorg ik voor de juiste woorden die passen bij jou, je bedrijf én je ideale klant. Want voor een krachtige boodschap moet je personal brand kloppen, van begin tot eind. Samen kijken we naar wat je wilt uitstralen, de kernwaarden van je bedrijf en de behoeften van je ideale klant, zodat jouw verhaal ook écht aankomt.

Ik schrijf vanuit de beleving en ik maak het persoonlijk, zodat je de verbinding kunt maken met jouw ideale klant. Want voordat je ideale klant overgaat tot actie, is er vertrouwen nodig en dat vertrouwen ... dat creëer jij als persoon! Daarom is jouw verhaal zo belangrijk. Ik schrijf allerlei teksten: website teksten, social media captions, e-mails, blogartikelen en brochures.

Eve schrijven

Eveschrijven

Als online copywriter help ik jou om jóuw verhaal te vertellen voor een krachtige boodschap; van website teksten, tot aan doelgerichte social media captions. 

geen schrijfheld en besteed jij liever je tijd en aandacht aan andere belangrijke dingen?
zoekende naar de juiste boodschap voor jouw ideale klant?
niet tevreden over je huidige teksten en weet je dat het beter kan?
je personal brand uit het oog verloren en weet je niet (meer) wat jouw verhaal is?
bezig met een rebranding en horen daar nieuwe teksten bij?
Of misschien heb jij om een hele andere reden (nieuwe) teksten nodig, maar één ding is zeker: je bent niet op zoek naar zomaar teksten. Je vindt, net als ik, personal branding enorm belangrijk en daarom ben je op zoek naar teksten die 100% aansluiten bij jou, je bedrijf en je ideale klant. Je wilt een boodschap die verder gaat dan 'ik verkoop dit'; je bent er klaar voor om jóuw verhaal te delen voor een krachtige en onderscheidende boodschap. 

Voor ondernemers die in één keer een sterk verhaal willen neerzetten om hun (personal) brand te versterken. Met dit totaalpakket neem ik je online teksten uit handen, zodat jij je kunt blijven focussen op jóuw corebusiness. Samen bepalen we jouw USP’s, maken we jouw boodschap concreet en zorg ik voor de juiste tone of voice waarmee jij je ideale klant aanspreekt via verschillende kanalen. 

Wil je daarnaast ook tips en advies over hoe jij zelf jouw online teksten kunt verbeteren? Je kunt als extra een copykoffie boeken! 
 • Kennismaking & intake. 
 • Sessie om jouw boodschap helder te krijgen, zodat ik deze kan vertalen naar de juiste online teksten. 
 • Voorbereiding en informatie verzamelen. 
 • Zoekwoordenonderzoek voor SEO & de juiste tone of voice. 
 • Ik (her)schrijf jouw hele website (± 5 webpagina's rond de 500 woorden) en je krijgt twee feedback rondes. 
 • Een salespage. 
 • 16 of 32 social media captions voor twee kanalen. 
 • 8 blogs. 
 • 8 nieuwsbrief teksten. 


Extra’s: 
 • Contentkalender, zodat je al je content op een rij hebt.
 • Contentcheck: een checklist om jou na dit traject te helpen met de juiste opzet van je teksten per kanaal.

Optioneel: 
 • Copykoffie: ik geef tips en advies over hoe jij zelf betere online teksten kunt schrijven en we evalueren ze, zodat we er alles uithalen! 
3.200,-  
Exclusief copykoffie (t.w.v. 80,-) 
Ben jij …
Als je het mij vraagt begint een goed verhaal bij jouw personal brand. Voordat ik begin met schrijven neem ik de tijd om jou en je bedrijf beter te leren kennen. Zo weet ik precies welke boodschap hierbij past en hoe jij jouw ideale klant het beste kunt aanspreken.
Passen je website teksten niet meer bij je en zijn ze toe aan een opfrisbeurt? Heb je geen inspiratie voor social media captions en gaan je volgers niet over tot actie? Wil je graag jouw expertrol pakken en blogartikelen delen, maar heb je geen tijd? Of wil je van je losse e-mails converterende e-mailmarketing maken? Als online copywriter maak ik van woorden zinnen, zodat jij met jóuw verhaal kunt beginnen. Ik schrijf onder andere:


Behoefte aan andere teksten? Stuur me vooral een berichtje en dan bespreken we de mogelijkheden.
Ik vond het vroeger, en soms nog steeds, lastig om mijzelf uit te drukken in een gesprek. En daarom begon ik het op te schrijven in gedichtvorm. Dit hielp zowel mij als die ander. Want door het op te schrijven, nam ik er meer de tijd voor en kwam ik erachter wat ik écht vond en/of wilde zeggen. Ik noem dat ‘even processen’. En dat werd vaak door de ander ook wel gewaardeerd. Zeker omdat mijn gedachten vaak alle kanten opschieten, soms zonder doel, waardoor het er niet duidelijker op wordt. 👀… zoals nu. En door! 
zwoele, warme zomeravonden
een douche nemen nadat je de hele dag zonnecrème hebt opgehad
de geur van versgemaaid gras

Van losse blogartikelen, tot aan een sterk verhaal op elk kanaal: als online copywriter schrijf ik jóuw verhaal op voor een krachtige boodschap.

Heb jij een sterk verhaal op elk kanaal of focus jij je bijvoorbeeld vooral op social media? Deel je dezelfde boodschap op Instagram als op je website? Sluiten je e-mails aan op je doel? 

We richten ons vaak maar op één kanaal, want als ondernemer heb je het al druk genoeg toch?! En waarom in meerdere kanalen investeren als die ene je succes oplevert? Het antwoord is heel simpel: mensen klikken door. 

Tenminste, dat is wat je wilt; je wilt dat je ideale klant actie onderneemt. En daarom is het belangrijk dat jouw verhaal klopt … overal! Door consistent dezelfde boodschap te delen, dezelfde woorden en voorbeelden te gebruiken, voelt het vertrouwd en leren mensen je (verhaal) kennen. Met dit totaalpakket zorg je voor de juiste online teksten en versterk je jouw personal brand door een krachtige boodschap.

Dit totaalpakket bestaat uit: 
 • Website teksten. 
 • Social media captions. 
 • Blogartikelen. 
 • E-mail teksten.  

Liever andere teksten? Neem vrijblijvend contact met me op om een andere combinatie te bespreken.
Voor ondernemers die in één keer een sterk verhaal willen neerzetten om hun personal brand te versterken. Met dit totaalpakket neem ik je online teksten uit handen, zodat jij je kunt blijven focussen op jóuw corebusiness. Samen bepalen we jouw USP’s, maken we jouw boodschap concreet en zorg ik voor de juiste tone of voice waarmee jij je ideale klant aanspreekt via verschillende kanalen. 
 • Kennismaking & intake. 
 • Sessie om jouw boodschap helder te krijgen, zodat ik deze kan vertalen naar de juiste online teksten. 
 • Voorbereiding en informatie verzamelen. 
 • Zoekwoordenonderzoek voor SEO & de juiste tone of voice. 
 • Ik (her)schrijf jouw hele website (± 5 webpagina's rond de 500 woorden) en je krijgt twee feedback rondes. 
 • Een salespagina. 
 • 20 social media captions.
 • 8 blogartikelen. 
 • 8 e-mail teksten.


Extra’s: 
 • Contentkalender, zodat je al je content op een rij hebt.
 • Contentcheck: een checklist om jou na dit traject te helpen met de juiste opzet van je teksten per kanaal.

2.990,-

Betalen in termijnen is mogelijk.
Jouw personal branding is meer dan professionele foto's en een passende huisstijl; het gaat ook om jouw verhaal. Onderscheid jezelf met website teksten die passen bij jou en je bedrijf en zorg voor een boodschap die aansluit op de behoeften van jouw ideale klant. Zo laat je duidelijk zien waar jij en je bedrijf voor staan en weet je ideale klant waar jij hem of haar mee kunt helpen. 

Goede website teksten zijn belangrijk omdat je website de kern vormt van jouw bedrijf; hier staat alle informatie die je ideale klant nodig heeft om tot actie over te gaan. Door bij de kern te beginnen creëren we een krachtige boodschap voor al je uitingen.
Voor ondernemers die niet zomaar een mooie website willen, maar een website die converteert. Hoe? Door de juiste teksten en opbouw! 

Ik zorg ervoor dat de teksten 'jou' uitstralen én passen bij jouw bedrijf. Ik maak je teksten persoonlijk, doelgericht en schrijf in de tone of voice die past bij je bedrijf en ideale klant. Zo kun jij je blijven focussen op jóuw corebusiness. 

Heb jij nog geen website? Maak 'm zelf met één van de templates van Wonderlik Webdesign of vraag Astrid voor een website op maat. Makkelijk, snel & goed vindbaar! 
 • Kennismaking & intake.
 • Copy koffie om jou, je bedrijf en je ideale klant beter te leren kennen, zodat de teksten perfect aansluiten.
 • Voorbereiding en informatie verzamelen.
 • Zoekwoordenonderzoek voor SEO & de juiste tone of voice.
 • Ik (her)schrijf jouw hele website, zodat je in één keer klaar bent.
 • Teksten die passen bij jou en jouw bedrijf.
 • Van een sterke Over mij pagina tot aan een doelgerichte landingspagina.
 • Advies over indeling en opbouw.
 • Twee feedback rondes.

720,-

Dit bevat ± 5 webpagina's rond de 500 woorden. Denk bijvoorbeeld aan een home pagina, over mij pagina, aanbod pagina, portfolio/blog pagina en een contact pagina.

Betalen in termijnen is mogelijk.
Anna
Anna Hage Fotografie

"Eva is een topper die naar je wensen luistert en weet wat ze doet, aanrader! Ik herkende mezelf in de teksten die Eva voor mij heeft geschreven, precies zoals ik het voor ogen had! Méga bedankt Eva! ♡"

Joice
Veerfijnd Interieur

"Heel fijn samengewerkt met Eva! Ze heeft mijn website teksten geschreven voor mijn bedrijf Veerfijnd Interieur. Ze pakt alles heel goed op en helpt jou om écht jouw verhaal te vertellen op een heel krachtige manier. Een echte vakvrouw!"

Linda Hashtaguniq

"Voor mijn website was ik opzoek naar iemand die voor mij nieuwe teksten kon schrijven. Eva dankjewel, voor de prachtige vertaling van mijn verhaal. De teksten sluiten helemaal aan bij de prachtige foto’s en website."

"Wat heeft Eva mij goed geholpen met de websiteteksten! Ik herken de basis van mijn eigen teksten, maar dan net met dat extra “jus-tje” van Eva, helemaal top!"

Charlotte
Webdesign by Charlotte

"Eva heeft ons geholpen met een content check op consistentie, toon, aansluiting bij de ideale klant. En dat heeft ze fantastisch gedaan en snel bovendien! Ze werkt secuur en doortastend met een handig detailrapport en je hebt het gevoel dat ze meer doet dan waar je om gevraagd hebt. En dat allemaal tegen een vriendelijk tarief. Aanrader!"

Benny
Remya's Cake Studio
Je hebt de hele dag gewerkt en je bedenkt je opeens dat je opnieuw niets hebt geplaatst op social media, terwijl je zo graag zichtbaar wilt zijn en waardevolle content wilt delen. Maar het schiet erbij in. Je hebt geen tijd, de inspiratie is ver te zoeken en het wordt steeds meer een ding. Zo zonde! Daarom schrijf ik graag jouw social media captions!

Vooraf plannen we een sessie, zodat ik jou en je bedrijf beter leer kennen. Als je ze nog niet hebt, bepalen we een aantal contentpijlers die de rode draad vormen voor jouw content. Dit zorgt voor overzicht, herkenning en een krachtige en consistente boodschap. Ik schrijf je captions van begin tot eind; van een teasende eerste zin, tot aan een effectieve call to action. Heb je ook behoefte aan social media tips en goede hashtags? Ik heb meer dan vier jaar gewerkt als projectadviseur online & social media, dus ik kan je ook hierbij helpen. 


Voor ondernemers die geen tijd hebben om hun social media captions te schrijven, geen inspiratie hebben en/of meer uit hun social media berichten willen halen. Social media kosten best wel wat tijd en daarom is het extra fijn als het ook wat oplevert, toch? 

Samen met jou kijk ik naar je huidige social media content, geef ik tips en adviezen en maak ik social media captions die passen bij jou, je bedrijf en je volgers voor meer verbinding en conversie.
 • Kennismaking & intake.
 • Analyse van je huidige social media content en tips en adviezen hoe je jouw content kunt verbeteren.
 • Analyse van jouw branche en volgers; welke content is relevant?
 • Social media captions die kloppen van begin tot eind; van een eerste zin die direct de aandacht grijpt, tot aan een slimme call to action.
 • Ruimte voor feedback.
 • Eventueel social media tips en goede hashtags om te gebruiken.


290,- 

Dit bevat 8 social media captions. Wanneer je twee keer per week wilt posten, kun je een maand vooruit! Wil je voor een lange periode samenwerken? Dan maak ik een totaalprijs.

Betalen in termijnen is mogelijk.
En dat actueel houden is vaak een ding, want er gaat best wel wat werk in zitten en het levert niet direct resultaat op. Hierdoor verstoffen heel veel blogs en dat is zo zonde, want een blog is enorm waardevol. Met blogartikelen kun jij op een laagdrempelige manier je kennis, visie en aanpak delen én een blog kan bijdragen aan je vindbaarheid ... wanneer je 'm dus actueel houdt.

Benut de voordelen en kansen en geef je blog uit handen! Misschien heb je al wat ideeën of wil je een keer brainstormen? Kan allemaal. Ik zorg voor blogartikelen die goed gevonden worden, jouw kennis bevatten en een duidelijk doel hebben. 
Heb jij een blog die aan het verstoffen is? Heb je altijd al een blog gewild, maar nooit de tijd gevonden? Of wil je meer waarde toevoegen en kennis delen? Wanneer ik blogartikelen voor ondernemers schrijf is de reden vaak omdat ze zelf geen tijd hebben. En dat snap ik; ik heb ook een blog die ik niet altijd even goed bijhoud. Maar wanneer ik een nieuw blogartikel heb geplaatst, zie ik meer website bezoekers en daarom is een blog zo waardevol! Ook voor jou.
Voordat we samen aan de slag gaan, maken we eerst even kennis. We bespreken onder andere je doel met de blog en wat jij nodig hebt. Heb je bijvoorbeeld al een aantal onderwerpen bedacht of heb je behoefte aan een brainstormsessie? Het kan allemaal. Voor het schrijven van een blogartikel heb ik niet veel nodig alleen een onderwerp, onderdelen die je erin wilt en je doel. Na het delen van de blogartikelen heb je de ruimte om feedback te geven.

Ook is het mogelijk dat ik voor je blogartikelen social media captions schrijf, zodat jij jouw artikelen direct kunt delen en zelf niet meer hoeft na te denken over een goede invalshoek.

415,- 

Dit bevat 4 blogartikelen rond de 1.000 woorden en is exclusief brainstormsessie. Wil je voor een lange periode samenwerken en/of de blogartikelen combineren met social media captions? Dan maak ik een prijs op maat.

Betalen in termijnen is mogelijk.
"Voor het schrijven van mijn nieuwe website teksten heb ik de hulp van Eva ingeschakeld. Een goede keuze! Eva heeft een heel eigen manier van schrijven: haar woorden zijn luchtig, maar toch krachtig. Ze weet de juiste accenten te leggen en jouw sterke punten te benadrukken. Ze denkt niet alleen mee over de inhoud van je teksten en een aantrekkelijke zinsopbouw, maar denkt ook strategisch mee, zodat je goed gevonden wordt. Eva komt haar afspraken na en neemt haar werk serieus. Een aanrader om mee samen te werken!"
Kelly
Kelly Interieur Design
Ik heb al wat voorbeelden gedeeld van online teksten, maar misschien kun jij ergens anders hulp bij gebruiken. Denk aan e-mails schrijven voor doelgerichte e-mailmarketing of brochures. Met online teksten op maat kies jij de hulp die jij kunt gebruiken.   

Om ervoor te zorgen dat ik jou kan helpen met de juiste online teksten, moet jouw verhaal (je personal brand) helder zijn. Tijdens een kennismaking gaan we hier dieper op in. Het kan natuurlijk zijn dat jouw verhaal al superconcreet is, dat is alleen maar mooi! Als dit niet het geval is, gaan we daar samen voor zorgen … no worries!  

Mijn kracht ligt in het vertalen van jouw verhaal, jouw USP’s, naar een krachtige boodschap. Een boodschap die past bij jou, je bedrijf én je ideale klant.    
Je bent al even aan het ondernemen en je weet wie je ideale klant is en hoe je diegene moet bereiken. Maar je wilt groeien, je wilt meer uit je bedrijf halen. Maar hoe? En waar haal je de tijd vandaan? Voor díe ondernemers zijn de online teksten op maat.  

Door jouw verhaal te versterken en te delen op verschillende kanalen, komt jouw boodschap krachtiger over en versterk je de online positie van jouw bedrijf. Zo kun jij je blijven focussen op jouw corebusiness én tegelijkertijd jouw bedrijf laten groeien! 
Wat je precies kunt verwachten, hangt af van jouw wensen. We maken sowieso even kennis om er zeker van te zijn dat ik jou verder kan helpen. Ik hoor graag meer over jou en je bedrijf, zodat ik weet waar je voor staat, wat je wilt uitstralen en wie je ideale klant is. Zo krijg ik een goed beeld van wat jij nodig hebt qua teksten en zorg ik voor de krachtige boodschap waarnaar jij op zoek bent! 
Prijs op maat. Neem vrijblijvend contact met me op voor een offerte.  

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Als online copywriter help ik jou om jóuw verhaal te vertellen, want ik geloof erin dat iedereen een verhaal heeft dat gedeeld mag worden. Als ondernemer zie je misschien heel veel andere verhalen en bedrijven die veel ‘specialer’ lijken, waardoor je kunt denken dat jouw verhaal niet belangrijk genoeg is om te delen. Maar jouw verhaal, het persoonlijke stuk van jouw bedrijf, zorgt juist voor verbinding en vertrouwen. En verbinding en vertrouwen zorgen er uiteindelijk voor dat je ideale klant overgaat tot actie en bijvoorbeeld een product van je koopt. Daarom richt ik mij niet alleen op de teksten zelf, maar ook op je personal brand voor een krachtige boodschap.

Hello, mijn naam is Eva!

Ben jij klaar om je bedrijf te laten groeien met teksten die passen bij jou, je bedrijf en je ideale klant?

Neem contact op of plan direct een gratis intake om even kennis te maken.