Een sterk verhaal op elk kanaal 

Eveschrijven

Door een sterk verhaal op elk kanaal zorg je voor een krachtige(re) boodschap waardoor jouw ideale klant eerder tot actie overgaat. ‘Waarom niet focussen op één kanaal?’ vraag je je misschien af en het antwoord is heel simpel: je ideale klant klikt door. Want je ideale klant heeft behoefte aan meer informatie, wil social proof, contact opnemen; je ideale klant wil een bepaalde actie ondernemen en voor die actie is vertrouwen nodig. En dit creëer je met een duidelijke boodschap. Ready om jouw verhaal te versterken en jouw ideale klant aan te trekken? 

I'm in!

niet goed weet hoe jij van jouw verhaal de kracht van je bedrijf kunt maken. 

geen tijd hebt om naast je business te zorgen voor de juiste teksten op het juiste moment. 

consistent online zichtbaar wilt zijn met de juiste content. 

van je website bezoekers klanten wilt maken.  

Voor ondernemers die in één keer een sterk verhaal willen neerzetten om hun (personal) brand te versterken. Met dit totaalpakket neem ik je online teksten uit handen, zodat jij je kunt blijven focussen op jóuw corebusiness. Samen bepalen we jouw USP’s, maken we jouw boodschap concreet en zorg ik voor de juiste tone of voice waarmee jij je ideale klant aanspreekt via verschillende kanalen. 

Wil je daarnaast ook tips en advies over hoe jij zelf jouw online teksten kunt verbeteren? Je kunt als extra een copykoffie boeken! 
 • Kennismaking & intake. 
 • Sessie om jouw boodschap helder te krijgen, zodat ik deze kan vertalen naar de juiste online teksten. 
 • Voorbereiding en informatie verzamelen. 
 • Zoekwoordenonderzoek voor SEO & de juiste tone of voice. 
 • Ik (her)schrijf jouw hele website (± 5 webpagina's rond de 500 woorden) en je krijgt twee feedback rondes. 
 • Een salespage. 
 • 16 of 32 social media captions voor twee kanalen. 
 • 8 blogs. 
 • 8 nieuwsbrief teksten. 


Extra’s: 
 • Contentkalender, zodat je al je content op een rij hebt.
 • Contentcheck: een checklist om jou na dit traject te helpen met de juiste opzet van je teksten per kanaal.

Optioneel: 
 • Copykoffie: ik geef tips en advies over hoe jij zelf betere online teksten kunt schrijven en we evalueren ze, zodat we er alles uithalen! 
3.200,-  
Exclusief copykoffie (t.w.v. 80,-) 
Dit is iets voor jou, als je … 
Stel, je Instagram zit supergoed in elkaar en hiermee zet je een megasterk personal brand neer. Je ideale klant klikt door op je link in bio, en dan? Je website bevat verouderde informatie, brengt niet dezelfde boodschap over of de tone of voice komt niet overeen. Je ideale klant gaat twijfelen, want de verwachting die diegene heeft klopt niet. Er is geen herkenning en geen vertrouwen, waardoor de kans groot is dat je ideale klant afhaakt. Zonde én onnodig als je het mij vraagt en daarom wil ik jou hierbij helpen.  
Een sterk online verhaal om je (personal) brand te versterken. 
Geen zorgen om je teksten, waardoor jij je kunt focussen op jouw corebusiness.
We brengen je USP’s in beeld en bepalen de juiste tone of voice per kanaal.  
Een boodschap die perfect aansluit bij jou, je bedrijf en je ideale klant.  

Dit móet ik hebben!

Je bent al even aan het ondernemen en je weet wie je ideale klant is en hoe je diegene moet bereiken. Maar je wilt groeien, je wilt meer uit je bedrijf halen. Maar hoe? En waar haal je de tijd vandaan? Voor díe ondernemers zijn de online teksten op maat.  

Door jouw verhaal te versterken en te delen op verschillende kanalen, komt jouw boodschap krachtiger over en versterk je de online positie van jouw bedrijf. Zo kun jij je blijven focussen op jouw corebusiness én tegelijkertijd jouw bedrijf laten groeien! 

Investering

Inclusief

Voor wie is het?

 • Kennismaking & intake. 
 • Voorbereiding en informatie verzamelen. 
 • Ik help je met een krachtige boodschap.  
 • Zoekwoordenonderzoek voor SEO (als het gaat om website teksten) & de juiste tone of voice. 
 • Ik (her)schrijf de online teksten waarmee ik jou kan helpen. Van salespage tot aan Instagram caption.  
 • Teksten die passen bij jou, jouw bedrijf en je ideale klant.  

Investering

Inclusief

Voor wie is het?

Ik neem jouw online teksten uit handen en zorg voor een krachtige boodschap die past bij jou, je bedrijf en je ideale klant.  
I got you!

"Eva heeft de teksten voor mijn website geschreven. Ze voelde goed aan wat ik in mijn teksten wilde hebben en ik had dan ook weinig feedback, omdat alle teksten echt helemaal toppie waren! Ik kan niet wachten op mijn website online te zetten en het eindresultaat aan mijn klanten te tonen. Voor iedereen een echte aanrader!!"

Iris Akkerman
Souls & Stories

"Ik was op zoek naar iemand die mijn website teksten zou kunnen herschrijven. Eva kwam op mijn pad terecht. Na een fijn kennismakingsgesprek besloten dat Eva dit voor mij mocht gaan doen.
De ontvangen teksten voldoen aan het beeld dat ik wil schetsen op mijn website. Hier dus een ontzettend tevreden klant die haar vast nog eens zal inschakelen."

Heidi
Heidi van Boxtel Fotografie

"Ontzettend blij ben ik met de samenwerking met Eva! De kennismaking was erg prettig en we hadden meteen een fijne klik. Het was duidelijk te merken dat ze zich al van te voren had ingelezen in mijn website, super fijn! Ze was helder in haar aanbod en wat ze voor me kon betekenen. Ik heb zo'n beetje alle teksten op mijn website laten herschrijven door Eva.

Ik ben hier erg blij mee en tevreden over. Maar het is niet alleen maar de teksten, vooral ook het meedenken en de feedback op mijn website. Hoe ervaart een klant het, wat is handiger op welke plek. Heel fijn om een 'neutraal' iemand; niet je doelgroep of iemand uit je kennissen-kring, naar je teksten te laten kijken! Echt een dikke aanrader!

Dank je wel Eva, voor je zorgvuldigheid, het meedenken en jouw goede teksten. Het voelt helemaal passend voor mij en mijn doelgroep!"

Henriëtte
Henriëtte Jordens

"Toen ik pas begon met mijn fotografie heb ik een website gemaakt. Hier heb ik mijn teksten zelf voor geschreven maar 100% tevreden was ik nooit.
Ik ben super enthousiast als het over mijn fotografie gaat en wil dan ook vaak veel te veel zeggen en vermelden waardoor het al snel een rommeltje werd.
 
In juli heb ik contact opgenomen met Eva na wat werk van haar te hebben gezien en gelezen. Ik wou mijn brochure teksten vernieuwen en ervoor zorgen dat deze duidelijk, informatief en leuk voor te lezen zijn.
Eva heeft deze herschreven en ik was verkocht aan haar manier van werken. Het was dan ook snel duidelijk dat ik haar hulp ging inroepen om mijn website teksten te herschrijven en aan te passen zodat deze wel perfect passen bij wie ik ben en wat mijn stijl is.
Eva heeft maar een paar woorden nodig om deze in een prachtige tekst te gieten, een geweldige gave!
 
Ik ben helemaal fan en ik ben er zeker van als ik nog eens teksten nodig heb dat ik zeker terug met Eva ga samenwerken!"

Laura
Laura van Bouwel Fotografie

"Eva is een topper die naar je wensen luistert en weet wat ze doet, aanrader! Ik herkende mezelf in de teksten die Eva voor mij heeft geschreven, precies zoals ik het voor ogen had! Méga bedankt Eva! ♡"

Anna
Anna Hage Fotografie

"Eva is een hele fijne gesprekspartner en neemt haar werk heel serieus. Haar voorbereiding is uitmuntend en ze heeft hierdoor al op voorhand heel goed een beeld bij jou als persoon en de schrijfstijl. Ik heb Eva de teksten toevertrouwd voor m’n social media en ze heeft mij keer op keer originele teksten aangeleverd, ook al was het onderwerp van de teksten voor haar nieuw. Bewonderingswaardig om haar drive en passie voor tekst en schrijven te zijn! Eva is your girl."

Alana
Alana Fotografie
Door consistent dezelfde boodschap te delen, dezelfde woorden en voorbeelden te gebruiken, voelt het vertrouwd en leert je ideale klant je (verhaal) kennen. Met dit totaalpakket zorg je voor de juiste online teksten en versterk je jouw (personal) brand. 

Je krijgt: 
 • Doelgerichte website teksten om jouw ideale klant tot actie aan te zetten. 
 • Een salespagina om jouw aanbod het podium te geven dat het verdient.   
 • Social media captions op basis van contentpijlers, zodat je consistent de juiste content kunt delen.  
 • Blog teksten om jouw expertstatus te claimen. 
 • E-mail teksten die aansluiten bij de interesses van je ideale klant, zodat diegene zich verbonden voelt met jouw bedrijf.  
Investering: vanaf 2.990,- (exclusief btw)
Het is mogelijk om in termijnen te betalen.

Boek gratis een kennismaking

Een sterk verhaal op elk kanaal

Wat je kunt verwachten

Kennismaking & intake. 

Sessie om jouw boodschap helder te krijgen, zodat ik deze kan vertalen naar de juiste online teksten. 

Zoekwoordenonderzoek voor SEO & de juiste tone of voice. 

Ik (her)schrijf jouw hele website, zodat je in één keer klaar bent, en je krijgt twee feedback rondes. 

Een salespagina en een feedback ronde. 

20 social media captions.

8 blogs. 

8 e-mail teksten. 

Bonus

 • Contentkalender met daarin de contentpijlers en per kanaal wat je wanneer plaatst.  

 • Contentcheck: een checklist om je na dit traject te helpen met de juiste opzet van je teksten.  

Traject

Iedereen is anders en elk bedrijf is anders. Daarom vind ik het belangrijk om vooraf kennis te maken en een korte intake te doen, zodat ik een goed beeld krijg van jou en je bedrijf en ik zeker weet dat ik de juiste persoon ben voor jouw verhaal.  

Als we een goed gesprek hebben gehad en allebei enthousiast zijn, plannen we een vervolgsessie in. Hierin maken we jouw boodschap concreet door jouw USP’s in beeld te brengen. Ook gaan we dieper in op jouw bedrijf en je ideale klant; wat wil je uitstralen? Wie wil je bereiken? Met deze input doe ik een zoekwoordenonderzoek voor de juiste woorden. Dit is belangrijk voor de vindbaarheid van je website (SEO) en voor het bepalen van de juiste tone of voice.  

#01 Voorbereiding 

Traject

Nu ik een goed beeld heb van jou, jouw bedrijf en je ideale klant kan het schrijven beginnen! Ik begin met de website teksten als basis voor alle andere online teksten. Want je website is dé plek waar alles samenkomt; je geeft meer informatie over je bedrijf en over jezelf, je deelt je aanbod, laat zien wat de resultaten zijn van je werk en je geeft je ideale klant de mogelijkheid om tot actie over te gaan.  

Ook schrijf ik een ijzersterke salespagina voor jouw aanbod. Ik zorg voor een doelgerichte opbouw, zodat jij je ideale klant op de juiste manier meeneemt in jouw verhaal. Geen opsomming van wat jíj levert, maar juist inspelen op de behoefte van je ideale klant; waarom zou diegene voor jouw aanbod moeten kiezen?   

Tussen 2-4 weken kun jij jouw website teksten en salespagina verwachten en heb jij de ruimte om twee keer feedback te geven. Zo krijg je écht de teksten waarnaar je op zoek bent!  

#02 Website teksten & salespagina 

Na je website teksten en salespagina gaan we content creëren voor jouw social media, blog en e-mailmarketing. Door de eerdere sessie en de teksten die ik al heb mogen schrijven, heb ik een goed beeld van wat belangrijk is voor jouw bedrijf en je ideale klant. Dit gebruiken we als uitgangspunt voor de content om jouw boodschap en personal brand te versterken.  

#03 Content creëren 

Je krijgt 20 social media captions. Wanneer je twee keer per week post, kun je maar liefst tien weken vooruit! Mijn advies is om twee social media kanalen te gebruiken om je netwerk en boodschap te vergroten en daarom kun je ook kiezen voor 40 social media captions; 20 per kanaal.  

Claim je expertstatus met een goede en up-to-date blog. Een blog is iets wat we vaak willen, maar niet aan toekomen. Of we stoppen na een paar blogartikelen, omdat we niet weten wat we moeten delen of geen tijd hebben. Daarom help ik je op weg met acht blogartikelen! Door je kennis te delen met een blog, krijgt je ideale klant al een inkijkje in jouw expertise en vergroot je het vertrouwen.  

Zoek de verbinding met je ideale klant niet alleen via je website, blog of social media maar investeer ook in goede e-mailmarketing. E-mailmarketing zorgt voor verbondenheid en is een enorm handig middel om op het netvlies te blijven van je ideale klant. Omdat ze zichzelf moeten inschrijven, zijn ze al geïnteresseerd en heb je een gerichte doelgroep te pakken.  

Social media

Blog

E-mailmarketing

Hello, mijn naam is Eva!

Als online copywriter help ik jou om jóuw verhaal te vertellen, want ik geloof erin dat iedereen een verhaal heeft dat gedeeld mag worden. Als ondernemer zie je misschien heel veel andere verhalen en bedrijven die veel ‘specialer’ lijken, waardoor je kunt denken dat jouw verhaal niet belangrijk genoeg is om te delen. Maar jouw verhaal, het persoonlijke stuk van jouw bedrijf, zorgt juist voor verbinding en vertrouwen. En verbinding en vertrouwen zorgen er uiteindelijk voor dat je ideale klant overgaat tot actie en bijvoorbeeld een product van je koopt. Daarom richt ik mij niet alleen op de teksten zelf, maar ook op je personal brand voor een krachtige boodschap.

Ben jij klaar voor een goed verhaal op elk kanaal? 

Superleuk! Boek direct jouw gratis kennismaking en/of neem contact met me op