Teksten zijn enorm belangrijk om jouw ideale klant op de juiste manier te bereiken op het juiste moment en hoe je dat doet, verschilt. Op je website wil je je ideale klant informeren en activeren om contact op te nemen, op social media wil je succesvol je nieuwe aanbod lanceren, via blogartikelen wil je jouw expertstatus claimen en via je mailing wil jij je ideale klant verleiden om door te klikken. Om hiervoor te zorgen heb je teksten nodig die doelgericht zijn en passen bij jou, je bedrijf en je ideale klant.

Geef je teksten volledig uit handen of ontdek hoe jij zelf jouw teksten optimaliseert voor meer resultaat.

Aanbod

Eveschrijven

Ik zorg voor teksten die 100% aansluiten bij jou, je bedrijf én je ideale klant om de resultaten te behalen die jij voor ogen hebt!

Je wilt teksten die resultaten opleveren en daarom kijk ik verder dan alleen de tekst en of het grammaticaal allemaal wel klopt. Het gaat om de boodschap erachter, jouw verhaal, je personal brand. Verwacht van mij niet zomaar teksten, maar teksten die aansluiten bij jou, je bedrijf en je ideale klant.

Het kan best spannend voelen om je teksten uit handen te geven, maar geloof me: ik schrijf jouw teksten alsof jij ze zelf hebt geschreven (zonder eventuele fouten en frustratie ;))! Ik vind het enorm belangrijk dat jij blij wordt van de teksten en dat ze 100% aansluiten. Daarom wil ik jou, je bedrijf en je ideale klant goed leren kennen. Ik wil weten waar jij voor staat, wat je wilt uitstralen, wat je (ondernemers)droom is, wat jou anders maakt dan anderen, waarom je doet wat je doet, wie je wilt bereiken, welke woorden jij gebruikt … noem maar op. Zo krijg je niet zomaar teksten, maar teksten die jouw personal brand versterken!
Als jij als ondernemer meer uit je teksten wilt halen om te groeien met je bedrijf. Je wilt je ideale klant feilloos aanspreken en aanzetten tot actie. Je wilt je onderscheiden van anderen met een krachtige boodschap. Je wilt een sterk personal brand bouwen voor meer verbinding en vertrouwen. Herkenbaar? Dan is het tijd om te investeren in teksten waarmee jij de resultaten behaalt die jij voor ogen hebt!
Wil jij converterende website teksten? Doelgerichte social media captions? Mailings met een goede doorklikratio? Of een sterk verhaal op elk kanaal? Wat voor teksten je ook wilt, je krijgt onder andere: 

 • Een gratis online intake om er zeker van te zijn dat ik de juiste persoon ben voor jouw teksten.
 • Een copy koffie; een online sessie waarin we dieper ingaan op jou en je bedrijf (je personal brand).
 • Een zoekwoordenonderzoek voor SEO (als het gaat om website teksten) & de juiste tone of voice. 
 • Een feedbackmoment.
 • Teksten die passen bij jou, je bedrijf én je ideale klant.
Wat de investering is, is afhankelijk van welke teksten je wilt. Meer informatie over de mogelijkheden en de investering.

"Eva heeft de teksten voor mijn website geschreven. Ze voelde goed aan wat ik in mijn teksten wilde hebben en ik had dan ook weinig feedback, omdat alle teksten echt helemaal toppie waren! Ik kan niet wachten op mijn website online te zetten en het eindresultaat aan mijn klanten te tonen. Voor iedereen een echte aanrader!!"

Iris
Souls & Stories

"Voor mijn website was ik opzoek naar iemand die voor mij nieuwe teksten kon schrijven. Eva dankjewel, voor de prachtige vertaling van mijn verhaal. De teksten sluiten helemaal aan bij de prachtige foto’s en website."

Linda
Hashtaguniq
Kelsey
Blooming Tales Photography

"Lieve Eva, duizend maal dank!!! Ik ben nooit goed geweest in woorden en vond het steeds moeilijk om leuke en persoonlijke teksten te schrijven voor mijn website en brochures. Eva volgde ik al langer op Instagram en wist al snel dat zij mijn teksten zou schrijven. Al snel had Eva door wat ik juist wilde en kon zij perfect inspelen op mijn taalgebruik en manier van praten. Ook kreeg ik alles enorm snel geleverd, na een feedback moment werd alles heel snel aangepast! Dankzij Eva heb ik de teksten die ik al zo lang wilde, spontaan, eerlijk maar vooral ik. Dankjewel!!!"

Heidi
Heidi van Boxtel Fotografie

"Ik was op zoek naar iemand die mijn website teksten zou kunnen herschrijven. Eva kwam op mijn pad terecht.
Na een fijn kennismakingsgesprek besloten dat Eva dit voor mij mocht gaan doen. De ontvangen teksten voldoen aan het beeld dat ik wil schetsen op mijn website. Hier dus een ontzettend tevreden klant die haar vast nog eens zal inschakelen."

Of het nou om website teksten, blogartikelen, social media captions of salespagina’s gaat; je tekst begint bij een krachtige boodschap. Een boodschap die past bij jouw personal brand, bij wat je wilt uitstralen. Heb je dit al helder of heb je nog geen idee? Maakt niet uit, ik help je daarbij! Door te kijken naar je personal brand, je bedrijf en je ideale klant geef ik tips en adviezen op maat. Dus geen standaard tips die je vast al hebt gegoogeld ;). Ook geef ik feedback, zodat jij weet hoe je teksten kunt schrijven waarmee je de resultaten behaalt die jij voor ogen hebt. We bespreken onder andere de tone of voice, de opbouw, doelgerichte call to actions en wat voor woorden slim zijn om te gebruiken.
Dit is voor ondernemers die het leuk vinden om te schrijven en/of willen leren hoe zij zelf hun teksten kunnen optimaliseren. Als je schrijven niets vindt, het kost je een hoop tijd of je ervaart vooral frustratie … besteed je teksten dan uit. Ik wil het toegankelijk en leuk maken en wanneer jij er bijvoorbeeld geen headspace voor hebt, gaat het niet werken. En dat is voor ons allebei zonde.

Eve Adviseren is er voor elke tekst en waar je ook tegenaan loopt. Vallen de verkopen tegen op je salespagina? Krijg je geen reacties op je Instagram posts? Trek je jouw ideale klant niet aan? Of haken bezoekers snel af op je website? Ik help je om jouw teksten doelgerichter te maken vanuit een krachtige boodschap, zodat jij je ideale klant meeneemt in je verhaal en aanzet tot actie.

Om jou écht te kunnen helpen kijk ik verder dan alleen je teksten. Hoe ik je precies help is afhankelijk van je vraag, maar je krijgt onder andere:

 • Een gratis online intake; we gaan dieper in op jouw vraag om er zeker van te zijn dat ik jou kan helpen.
 • Een copy koffie + opname; een sessie van 1 à 1,5 uur waarin we inzoomen op jou, je bedrijf en je ideale klant.
 • Een krachtige boodschap die past bij je personal brand en die de basis vormt voor al je teksten.
 • Een copy check; afhankelijk van je vraag analyseer ik een bepaalde tekst en geef ik concrete tips en advies hoe jij de tekst kunt verbeteren. Dit kan een website tekst zijn, maar bijvoorbeeld ook bepaalde social media captions.
 • Een feedbackmoment; om ervoor te zorgen dat jij zeker wat aan mijn tips en adviezen hebt, krijg je de ruimte om het te verwerken in je tekst en dan kijk ik er nog een keer naar.

Klaar om jouw teksten te optimaliseren voor meer resultaat? Laten we even kennismaken!

365,-
Grote kans dat jij met jouw teksten wilt laten zien waarvoor je staat en wat je doet om je ideale klant te bereiken. De kans is ook groot dat je veel tijd hieraan kwijt bent, zonder resultaat. Je ideale klant downloadt je e-book en verder gebeurt er niets, weinig interactie op social media en je ideale klant lijkt jou niet te kunnen vinden. 

Er wordt zo veel content gedeeld, maar hoe zorg je ervoor dat je ideale klant jóuw content leest? Door een krachtige boodschap. Met de Eve Copy Check help ik je daarbij!
Dit is voor ondernemers die meer uit hun teksten willen halen. Het kan gaan over allerlei soorten online teksten; website teksten, social media captions, mailings. 

De focus ligt natuurlijk op de teksten, maar met mijn online en social media achtergrond kan ik je ook breder helpen. Denk bijvoorbeeld aan het meedenken met je social media strategie, tot aan het bepalen van contentpijlers. 
Wat je kunt verwachten:
 • Een vragenlijst vooraf, zodat ik jou, je bedrijf en je ideale klant leer kennen.
 • We zoomen in op een online tekst naar keuze.
 • Ik geef persoonlijk advies over waar jij tegenaan loopt. Dit kan een krachtige bio zijn op Instagram of bijvoorbeeld een converterende call to action.
 • Met tips en voorbeelden maak ik mijn advies concreet, zodat je precies weet hoe jij meer uit jouw tekst haalt.
 • Een checklist om jouw online tekst goed op te bouwen, zodat jij je ideale klant meeneemt in jouw boodschap.

110,-

"Heel fijn samengewerkt met Eva! Ze heeft mijn website teksten geschreven voor mijn bedrijf Veerfijnd Interieur. Ze pakt alles heel goed op en helpt jou om écht jouw verhaal te vertellen op een heel krachtige manier. Een echte vakvrouw!"

Joice
Veerfijnd Interieur

"Ontzettend blij ben ik met de samenwerking met Eva! De kennismaking was erg prettig en we hadden meteen een fijne klik. Het was duidelijk te merken dat ze zich al van te voren had ingelezen in mijn website, super fijn! Ze was helder in haar aanbod en wat ze voor me kon betekenen. Ik heb zo'n beetje alle teksten op mijn website laten herschrijven door Eva.

Ik ben hier erg blij mee en tevreden over. Maar het is niet alleen maar de teksten, vooral ook het meedenken en de feedback op mijn website. Hoe ervaart een klant het, wat is handiger op welke plek. Heel fijn om een 'neutraal' iemand; niet je doelgroep of iemand uit je kennissen-kring, naar je teksten te laten kijken! Echt een dikke aanrader!

Dank je wel Eva, voor je zorgvuldigheid, het meedenken en jouw goede teksten. Het voelt helemaal passend voor mij en mijn doelgroep!"

Henriëtte
Henriëtte Jordens

"Eva is een hele fijne gesprekspartner en neemt haar werk heel serieus. Haar voorbereiding is uitmuntend en ze heeft hierdoor al op voorhand heel goed een beeld bij jou als persoon en de schrijfstijl. Ik heb Eva de teksten toevertrouwd voor m’n social media en ze heeft mij keer op keer originele teksten aangeleverd, ook al was het onderwerp van de teksten voor haar nieuw. Bewonderingswaardig om haar drive en passie voor tekst en schrijven te zijn! Eva is your girl."

Alana
Alana Fotografie
Laura
Laura van Bouwel Fotografie

"Toen ik pas begon met mijn fotografie heb ik een website gemaakt. Hier heb ik mijn teksten zelf voor geschreven maar 100% tevreden was ik nooit.
Ik ben super enthousiast als het over mijn fotografie gaat en wil dan ook vaak veel te veel zeggen en vermelden waardoor het al snel een rommeltje werd.
 
In juli heb ik contact opgenomen met Eva na wat werk van haar te hebben gezien en gelezen. Ik wou mijn brochure teksten vernieuwen en ervoor zorgen dat deze duidelijk, informatief en leuk voor te lezen zijn.
Eva heeft deze herschreven en ik was verkocht aan haar manier van werken. Het was dan ook snel duidelijk dat ik haar hulp ging inroepen om mijn website teksten te herschrijven en aan te passen zodat deze wel perfect passen bij wie ik ben en wat mijn stijl is.
Eva heeft maar een paar woorden nodig om deze in een prachtige tekst te gieten, een geweldige gave!
 
Ik ben helemaal fan en ik ben er zeker van als ik nog eens teksten nodig heb dat ik zeker terug met Eva ga samenwerken!"

Ik vind het belangrijk dat het tussen ons klikt. En ja dat zegt iedereen, maar eerlijk is eerlijk; ik kan niet voor iemand de juiste woorden of tone of voice opschrijven als ik het niet voel. En als ik het niet voel, voel jij het waarschijnlijk ook niet en dat is zonde. Daarom maak ik eerst altijd even kennis, helemaal vrijblijvend natuurlijk. 

Wanneer we samen aan de slag gaan kun je een persoonlijke en open samenwerking verwachten. Ik vind contact tussendoor heel fijn en als je later iets bedenkt wat relevant is, gewoon sturen. Ben ik alleen maar blij mee. Ik houd je op de hoogte en ik reageer zo snel mogelijk (tenzij ik vrij ben, maar dat laat ik je altijd vooraf weten). 

Ik sta open voor feedback en aanvullingen, want het zijn jóuw teksten. Ik zie onze samenwerking als gelijk en samen zorgen we ervoor dat jouw teksten precies zo worden als jij voor ogen hebt! Dus voel je daar zeker vrij in!  

Vooraf maken we duidelijke afspraken, zoals de opleverdatum, zodat jij weet waar je aan toe bent. Werk je samen met een webdesigner en wil je op een bepaalde datum live met je website? Dan zorg ik dat je op tijd de teksten krijgt, zodat de webdesigner deze erin kan zetten. 

Voor ondernemers die in één keer een sterk verhaal willen neerzetten om hun (personal) brand te versterken. Met dit totaalpakket neem ik je online teksten uit handen, zodat jij je kunt blijven focussen op jóuw corebusiness. Samen bepalen we jouw USP’s, maken we jouw boodschap concreet en zorg ik voor de juiste tone of voice waarmee jij je ideale klant aanspreekt via verschillende kanalen. 

Wil je daarnaast ook tips en advies over hoe jij zelf jouw online teksten kunt verbeteren? Je kunt als extra een copykoffie boeken! 
 • Kennismaking & intake. 
 • Sessie om jouw boodschap helder te krijgen, zodat ik deze kan vertalen naar de juiste online teksten. 
 • Voorbereiding en informatie verzamelen. 
 • Zoekwoordenonderzoek voor SEO & de juiste tone of voice. 
 • Ik (her)schrijf jouw hele website (± 5 webpagina's rond de 500 woorden) en je krijgt twee feedback rondes. 
 • Een salespage. 
 • 16 of 32 social media captions voor twee kanalen. 
 • 8 blogs. 
 • 8 nieuwsbrief teksten. 


Extra’s: 
 • Contentkalender, zodat je al je content op een rij hebt.
 • Contentcheck: een checklist om jou na dit traject te helpen met de juiste opzet van je teksten per kanaal.

Optioneel: 
 • Copykoffie: ik geef tips en advies over hoe jij zelf betere online teksten kunt schrijven en we evalueren ze, zodat we er alles uithalen! 
3.200,-  
Exclusief copykoffie (t.w.v. 80,-) 
Wat je van mij kunt verwachten

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Wil jij een sterke boodschap om jouw personal brand te versterken?