Heb jij een goed beeld van je bedrijf, maar kun je je boodschap niet onder woorden brengen? Vind je het lastig om op te schrijven wat jou onderscheidt? Of matchen je teksten niet met wat je wilt uitstralen? Als copywriter zorg ik voor de juiste woorden die passen bij jou, je bedrijf én je ideale klant. Want voor een sterk (personal) brand moet jouw boodschap kloppen, van begin tot eind. Samen kijken we naar wat je wilt uitstralen, de kernwaarden van je bedrijf en de behoeften van je ideale klant, zodat jouw verhaal ook écht aankomt.

Als je het mij vraagt begint een goed verhaal op je website, omdat dit dé plek is waar je ideale klant meer informatie zoekt en overgaat tot actie. Daarom is het belangrijk dat de teksten kloppen, volledig zijn én aansluiten bij de behoeften van je ideale klant; wat heeft diegene nodig om tot actie over te gaan?

Aanbod

Eveschrijven

Ik breng jouw verhaal onder woorden voor een sterker (personal) brand. 

Maar waarom bij het begin stoppen? Zorg voor een sterk verhaal op elk kanaal! Juist de kracht van herhaling maakt jouw verhaal sterker. Denk verder dan je website; denk ook aan de juiste social media captions, doelgerichte nieuwsbrief teksten en goed opgebouwde blogs. 

Heb jij een sterk verhaal op elk kanaal of focus jij je bijvoorbeeld vooral op social media? Deel je dezelfde boodschap op Instagram als op je website? Sluiten je nieuwsbrief teksten aan op je doel?

We richten ons vaak maar op één kanaal, want als ondernemer heb je het al druk genoeg toch?! En waarom in meerdere kanalen investeren als die ene je succes oplevert? Het antwoord is heel simpel: mensen klikken door. 

Tenminste, dat is wat je wilt; je wilt dat je ideale klant actie onderneemt. En daarom is het belangrijk dat jouw verhaal klopt … overal! Door consistent dezelfde boodschap te delen, dezelfde woorden en voorbeelden te gebruiken, voelt het vertrouwd en leren mensen je (verhaal) kennen. Met dit totaalpakket zorg je voor de juiste online teksten en versterk je jouw (personal) brand. 

Dit totaalpakket bestaat uit: 
 • Website teksten. 
 • Social media captions. 
 • Blog teksten. 
 • Nieuwsbrief teksten.  
Voor ondernemers die in één keer een sterk verhaal willen neerzetten om hun (personal) brand te versterken. Met dit totaalpakket neem ik je online teksten uit handen, zodat jij je kunt blijven focussen op jóuw corebusiness. Samen bepalen we jouw USP’s, maken we jouw boodschap concreet en zorg ik voor de juiste tone of voice waarmee jij je ideale klant aanspreekt via verschillende kanalen. 

Wil je daarnaast ook tips en advies over hoe jij zelf jouw online teksten kunt verbeteren? Je kunt als extra een copykoffie boeken! 
 • Kennismaking & intake. 
 • Sessie om jouw boodschap helder te krijgen, zodat ik deze kan vertalen naar de juiste online teksten. 
 • Voorbereiding en informatie verzamelen. 
 • Zoekwoordenonderzoek voor SEO & de juiste tone of voice. 
 • Ik (her)schrijf jouw hele website (± 5 webpagina's rond de 500 woorden) en je krijgt twee feedback rondes. 
 • Een salespage. 
 • 16 of 32 social media captions voor twee kanalen. 
 • 8 blogs. 
 • 8 nieuwsbrief teksten. 


Extra’s: 
 • Contentkalender, zodat je al je content op een rij hebt.
 • Contentcheck: een checklist om jou na dit traject te helpen met de juiste opzet van je teksten per kanaal.

Optioneel: 
 • Copykoffie: ik geef tips en advies over hoe jij zelf betere online teksten kunt schrijven en we evalueren ze, zodat we er alles uithalen! 
3.200,-  
Exclusief copykoffie (t.w.v. 80,-) 
Heb jij al goede website teksten en wil je vooral hulp bij salespages? Of lukt het niet om goede captions te schrijven bij je social media posts? Met online teksten op maat kies jij de hulp die jij kunt gebruiken.   

Om ervoor te zorgen dat ik jou kan helpen met de juiste online teksten, moet jouw verhaal helder zijn. Tijdens een kennismaking gaan we hier dieper op in. Het kan natuurlijk zijn dat jouw verhaal al superconcreet is, dat is alleen maar mooi! Als dit niet het geval is, gaan we daar samen voor zorgen … no worries!  

Mijn kracht ligt in het vertalen van jouw verhaal, jouw USP’s, naar een krachtige boodschap. Een boodschap die past bij jou, je bedrijf én je ideale klant.    

Investering

Inclusief

Voor wie is het?

Je bent al even aan het ondernemen en je weet wie je ideale klant is en hoe je diegene moet bereiken. Maar je wilt groeien, je wilt meer uit je bedrijf halen. Maar hoe? En waar haal je de tijd vandaan? Voor díe ondernemers zijn de online teksten op maat.  

Door jouw verhaal te versterken en te delen op verschillende kanalen, komt jouw boodschap krachtiger over en versterk je de online positie van jouw bedrijf. Zo kun jij je blijven focussen op jouw corebusiness én tegelijkertijd jouw bedrijf laten groeien! 

Investering

Inclusief

Voor wie is het?

 • Kennismaking & intake. 
 • Voorbereiding en informatie verzamelen. 
 • Ik help je met een krachtige boodschap.  
 • Zoekwoordenonderzoek voor SEO (als het gaat om website teksten) & de juiste tone of voice. 
 • Ik (her)schrijf de online teksten waarmee ik jou kan helpen. Van salespage tot aan Instagram caption.  
 • Teksten die passen bij jou, jouw bedrijf en je ideale klant.  

Investering

Inclusief

Voor wie is het?

Prijs op maat. Neem vrijblijvend contact met me op voor een offerte.  

Wil je bijvoorbeeld website teksten én 10 social media captions, dan kun je denken aan 890,- in plaats van 950,-.

Investering

Inclusief

Voor wie is het?

"Eva heeft de teksten voor mijn website geschreven. Ze voelde goed aan wat ik in mijn teksten wilde hebben en ik had dan ook weinig feedback, omdat alle teksten echt helemaal toppie waren! Ik kan niet wachten op mijn website online te zetten en het eindresultaat aan mijn klanten te tonen. Voor iedereen een echte aanrader!!"

Iris Akkerman

"Ontzettend blij ben ik met de samenwerking met Eva! De kennismaking was erg prettig en we hadden meteen een fijne klik. Het was duidelijk te merken dat ze zich al van te voren had ingelezen in mijn website, super fijn! Ze was helder in haar aanbod en wat ze voor me kon betekenen. Ik heb zo'n beetje alle teksten op mijn website laten herschrijven door Eva.

Ik ben hier erg blij mee en tevreden over. Maar het is niet alleen maar de teksten, vooral ook het meedenken en de feedback op mijn website. Hoe ervaart een klant het, wat is handiger op welke plek. Heel fijn om een 'neutraal' iemand; niet je doelgroep of iemand uit je kennissen-kring, naar je teksten te laten kijken! Echt een dikke aanrader!

Dank je wel Eva, voor je zorgvuldigheid, het meedenken en jouw goede teksten. Het voelt helemaal passend voor mij en mijn doelgroep!"

Henriëtte Jordens

"Toen ik pas begon met mijn fotografie heb ik een website gemaakt. Hier heb ik mijn teksten zelf voor geschreven maar 100% tevreden was ik nooit.
Ik ben super enthousiast als het over mijn fotografie gaat en wil dan ook vaak veel te veel zeggen en vermelden waardoor het al snel een rommeltje werd.
 
In juli heb ik contact opgenomen met Eva na wat werk van haar te hebben gezien en gelezen. Ik wou mijn brochure teksten vernieuwen en ervoor zorgen dat deze duidelijk, informatief en leuk voor te lezen zijn.
Eva heeft deze herschreven en ik was verkocht aan haar manier van werken. Het was dan ook snel duidelijk dat ik haar hulp ging inroepen om mijn website teksten te herschrijven en aan te passen zodat deze wel perfect passen bij wie ik ben en wat mijn stijl is.
Eva heeft maar een paar woorden nodig om deze in een prachtige tekst te gieten, een geweldige gave!
 
Ik ben helemaal fan en ik ben er zeker van als ik nog eens teksten nodig heb dat ik zeker terug met Eva ga samenwerken!"

Laura van Bouwel Fotografie

"Eva is een hele fijne gesprekspartner en neemt haar werk heel serieus. Haar voorbereiding is uitmuntend en ze heeft hierdoor al op voorhand heel goed een beeld bij jou als persoon en de schrijfstijl. Ik heb Eva de teksten toevertrouwd voor m’n social media en ze heeft mij keer op keer originele teksten aangeleverd, ook al was het onderwerp van de teksten voor haar nieuw. Bewonderingswaardig om haar drive en passie voor tekst en schrijven te zijn! Eva is your girl."

Alana Fotografie
Jouw personal branding is meer dan professionele foto's en een passende huisstijl; het gaat ook om jouw verhaal. Onderscheid jezelf met website teksten die passen bij jou en je bedrijf en zorg voor een boodschap die aansluit op de behoeften van jouw ideale klant. Zo laat je duidelijk zien waar jij en je bedrijf voor staan en weet je ideale klant waar jij hem of haar mee kunt helpen.

Goede website teksten zijn belangrijk omdat je website de kern vormt van jouw bedrijf; hier staat alle informatie die je ideale klant nodig heeft om tot actie over te gaan. Door bij de kern te beginnen creëren we een sterk fundament voor jouw (personal) brand.

Investering

Inclusief

Voor wie is het?

Voor ondernemers die hun (personal) brand willen versterken met website teksten. Om zo met hun unieke verhaal de mensen aan te spreken die ze wíllen aanspreken, namelijk hun ideale klant!

Ik zorg ervoor dat de teksten 'jou' uitstralen én passen bij jouw bedrijf. Ik maak je teksten persoonlijk, doelgericht en schrijf in de tone of voice die past bij je bedrijf en ideale klant. Zo kun jij je blijven focussen op jóuw corebusiness.

Heb jij nog geen website? Maak 'm zelf met één van de templates van Wonderlik Webdesign of vraag Astrid voor een website op maat. Makkelijk, snel & goed vindbaar!

Investering

Inclusief

Voor wie is het?

 • Kennismaking & intake.
 • Voorbereiding en informatie verzamelen.
 • Zoekwoordenonderzoek voor SEO & de juiste tone of voice.
 • Ik (her)schrijf jouw hele website, zodat je in één keer klaar bent.
 • Teksten die passen bij jou en jouw bedrijf.
 • Van een sterke Over mij pagina tot aan een doelgerichte landingspagina.
 • Advies over indeling en opbouw.
 • Twee feedback rondes.

Investering

Voor wie is het?

Inclusief

650,-

Dit bevat ± 5 webpagina's rond de 500 woorden. Denk bijvoorbeeld aan een home pagina, over mij pagina, aanbod pagina, portfolio/blog pagina en een contactpagina.

Investering

Inclusief

Voor wie is het?

Wat je van mij kunt verwachten

Ik vind het belangrijk dat het tussen ons klikt. En ja dat zegt iedereen, maar eerlijk is eerlijk; ik kan niet voor iemand de juiste woorden of tone of voice opschrijven als ik het niet voel. En als ik het niet voel, voel jij het waarschijnlijk ook niet en dat is zonde. Daarom maak ik eerst altijd even kennis, helemaal vrijblijvend natuurlijk. 

Wanneer we samen aan de slag gaan kun je een persoonlijke en open samenwerking verwachten. Ik vind contact tussendoor heel fijn en als je later iets bedenkt wat relevant is, gewoon sturen. Ben ik alleen maar blij mee. Ik houd je op de hoogte en ik reageer zo snel mogelijk (tenzij ik vrij ben, maar dat laat ik je altijd vooraf weten). 

Ik sta open voor feedback en aanvullingen, want het zijn jóuw teksten. Ik zie onze samenwerking als gelijk en samen zorgen we ervoor dat jouw teksten precies zo worden als jij voor ogen hebt! Dus voel je daar zeker vrij in!  

Vooraf maken we duidelijke afspraken, zoals de opleverdatum, zodat jij weet waar je aan toe bent. Werk je samen met een webdesigner en wil je op een bepaalde datum live met je website? Dan zorg ik dat je op tijd de teksten krijgt, zodat de webdesigner deze erin kan zetten. 

Alle genoemde prijzen zijn vrijgesteld van btw.

Wil jij een sterke boodschap om jouw (personal) brand te versterken?