"Van prima teksten naar geweldige teksten die passen bij jouw missie en wat jij wilt uitstralen."

Hello! Mijn naam is Eva en als schrijfcoach help ik jou jóuw verhaal te verwoorden 

Ze kunnen hun verhaal superkrachtig vertellen, maar het op papier zetten … daar lopen ze vast. En dat is enorm zonde, want zonder een krachtige boodschap spreek jij je ideale klant niet doelgericht aan. Hierdoor heb je wel websitebezoekers en een leuk aantal volgers, maar niet het aantal sales dat je zou willen. Als schrijfcoach help ik jou jouw verhaal te verwoorden voor een krachtige boodschap die past bij jou, je bedrijf en je ideale klant.  

Iedereen heeft een eigen verhaal. Een verhaal dat gedeeld mag worden, maar veel ondernemers kunnen de juiste woorden niet vinden.

Eveschrijven

De ondernemers die ik help en begeleid kunnen heel sterk hun verhaal vertellen, maar ze krijgen het niet op papier. Voor mij is het andersom. Ik vind het soms lastig om iets te vertellen, maar als ik het dan opschrijf … dan gaat er een wereld voor mij open. Als ik begin met schrijven dan gaat het vanzelf. Ik weet waarop ik de nadruk wil leggen, wat ik wel en niet wil delen en hoe ik anderen meeneem in mijn verhaal.

Omdat ik weet hoe lastig het kan zijn om de juiste woorden te vinden, weet ik precies hoe ik jou kan helpen om ze wél te vinden 

Doordat ik weet hoe lastig het kan zijn om je verhaal te verwoorden, weet ik precies waar ik op moet letten om wél de juiste woorden te vinden. Jouw woorden, want je wilt persoonlijke teksten. Geen algemene of commerciële teksten zonder inhoud, want die leveren je niets op. Als schrijfcoach leer ik jou hoe je goede teksten schrijft waarmee jij moeiteloos je ideale klant aanspreekt en aantrekt. 

Omdat ik het soms lastig vond en vind om mijzelf te uiten in een gesprek, ben ik gedichten gaan schrijven. Ik neem hiervoor de tijd en kies zorgvuldig mijn woorden. Op deze manier ga ik een laagje dieper en kan ik de boodschap of het gevoel dat erachter zit, goed verwoorden. Want dat maakt het speciaal. Anders zijn het slechts een aantal woorden op een rij. Zonder verhaal. En dat spreekt niemand aan. Daarom ben ik altijd op zoek naar het verhaal erachter, zodat het klopt. Van begin tot eind.  

Van begin tot eind; een verhaal dat klopt 

Ik vond het vroeger, en soms nog steeds, lastig om mijzelf uit te drukken in een gesprek. En daarom begon ik het op te schrijven in gedichtvorm. Dit hielp zowel mij als die ander. Want door het op te schrijven, nam ik er meer de tijd voor en kwam ik erachter wat ik écht vond en/of wilde zeggen. Ik noem dat ‘even processen’. En dat werd vaak door de ander ook wel gewaardeerd. Zeker omdat mijn gedachten vaak alle kanten opschieten, soms zonder doel, waardoor het er niet duidelijker op wordt. 👀… zoals nu. En door! 
zwoele, warme zomeravonden
een douche nemen nadat je de hele dag zonnecrème hebt opgehad
de geur van versgemaaid gras
Jou helpen om jóuw verhaal te verwoorden, want dat maakt het krachtig! 

Wat ik belangrijk vind …

Persoonlijke teksten waardoor jouw ideale klant zich aangesproken voelt.

Waar ik voor sta …

Ontdekken hoe je zelf krachtige teksten schrijft. Ik heb met liefde heel veel teksten geschreven, maar voor een duurzaam resultaat wil ik jou nu helpen om het zelf te doen.  

Ik geloof in …

Naast schrijven vind ik het heerlijk om foto’s en video’s te maken met als resultaat dat mijn telefoon altijd vol zit.

Een aantal weetjes over mij ...

Ik ben een echte koffieliefhebber en ik geniet ervan om nieuwe koffies en koffietentjes uit te proberen. Zie je mij thee drinken? Dan is de kans groot dat ik ziek ben. Echt waar. 
Ik hou van sport kijken. Ik kijk echt van alles, maar ik vind Formule 1 het leukst.
Ik ben een kattenmens. Ik aai elke kat die ik zie en/of maak er een foto van (na toestemming van de kat natuurlijk). 
Reizen is iets wat ik graag en tegelijkertijd te weinig doe. Ik vind het leuk om samen en om alleen op reis te gaan. Van Cuba, Griekenland, tot aan Madeira.
Verder word ik blij van hardlopen, muziek luisteren en buiten zijn (als het droog is). 

Even kennismaken?

Heb je een vraag en/of ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Stuur me gerust een berichtje om vrijblijvend kennis te maken.