"Ik maak van woorden zinnen, zodat jij met jóuw verhaal kunt beginnen!"

Hello, mijn naam is Eva!

Al jaren schrijf ik graag en ben ik verslaafd aan notitieboekjes. Het idee van (eve)schrijven was dus snel ontstaan 😉. Just kidding. Natuurlijk hielp dit mee, maar het is niet dé reden.

Gezellig dat je hier een kijkje neemt! Hier vind je meer over mij, waarom ik schrijf en waarover. Want wie is toch die ‘Eveschrijven’? Ik stel me ‘even’ voor. Even? Eigenlijk duurt het iets langer (guilty)!

Eveschrijven
Ik vond het vroeger, en soms nog steeds, lastig om mijzelf uit te drukken in een gesprek. En daarom begon ik het op te schrijven in gedichtvorm. Dit hielp zowel mij als die ander. Want door het op te schrijven, nam ik er meer de tijd voor en kwam ik erachter wat ik écht vond en/of wilde zeggen. Ik noem dat ‘even processen’. En dat werd vaak door de ander ook wel gewaardeerd. Zeker omdat mijn gedachten vaak alle kanten opschieten, soms zonder doel, waardoor het er niet duidelijker op wordt … zoals nu. En door! 
Ik vond het vroeger, en soms nog steeds, lastig om mijzelf uit te drukken in een gesprek. En daarom begon ik het op te schrijven in gedichtvorm. Dit hielp zowel mij als die ander. Want door het op te schrijven, nam ik er meer de tijd voor en kwam ik erachter wat ik écht vond en/of wilde zeggen. Ik noem dat ‘even processen’. En dat werd vaak door de ander ook wel gewaardeerd. Zeker omdat mijn gedachten vaak alle kanten opschieten, soms zonder doel, waardoor het er niet duidelijker op wordt. 👀… zoals nu. En door! 
zwoele, warme zomeravonden
een douche nemen nadat je de hele dag zonnecrème hebt opgehad
de geur van versgemaaid gras

Waarom ik ben gaan schrijven

Mijn hersenspinsels begon ik op Instagram te delen en het leverde veel herkenning op. Volgers lieten me steeds vaker weten dat ik het precies zo verwoordde zoals zij het voelden of juist op een andere manier naar dingen gingen kijken.

And then it hit me: ik wil anderen helpen hún verhaal te vertellen! Want daar zit de kracht; dat maakt jouw bedrijf anders dan die van anderen. En hoe mooi is het als ik met mijn liefde voor schrijven jou misschien wel verder kan helpen?!

And then it
hit me ...

storytelling, mensen meenemen in een verhaal.
Door teksten te schrijven als onderdeel van je personal branding (jouw verhaal),
versterk ik de positie van je bedrijf. 
Schrijven over persoonlijke ontwikkeling, groei en creatieve producten/diensten,
zoals voor fotografen, coaches en ontwerpers.
door mijn Online- & social- media achtergrond weet ik wat voor
teksten er nodig zijn om het beste resultaat te behalen.
Ik ga uit van jóuw kracht en ik wil jou helpen dit in te zetten met de juiste teksten om je personal branding te versterken en je bedrijf te laten groeien.

Mijn kracht

Voor de echte die hards

Nog meer over mij

Persoonlijke groei is de rode draad. Voor mij persoonlijk, mijn bedrijf en de gedichten die ik schrijf. En dat is ook wat ik andere vrouwelijke ondernemers wil bieden: groeien vanuit hún kracht, met een sterke personal brand. Want dat is precies wat jou onderscheidt van anderen!

Visie

Ik houd van ...

Algemeen

Naam: Eva Kloor.
Leeftijd: 30 jaar.
Woonplaats: Gouda.

Schrijven (ja, echt 😉).
Fotograferen.
Wandelen over het strand of door het bos.
Koffie.
Reizen.
Mezelf blijven ontwikkelen.

KVK nummer: 62862634.
BTW id: NL002272282B45.
Mail: hello@eveschrijven.nl.

Gegevens

Wil jij (nóg) meer weten?

Je kunt altijd (vrijblijvend) contact met me opnemen! Voor een vraag,
een kennismaking, samenwerking of een virtuele kop koffie …
het kan allemaal. Lijkt mij alleen maar vet gezellig! Wie weet tot snel 👋🏽.