Benieuwd naar mijn schrijfstijl en ervaring? Hierbij een selectie aan teksten die ik al heb mogen schrijven. Van website teksten, teksten voor online trajecten tot aan social media captions. 

Heb je interesse? Neem vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Geschreven

Eveschrijven

"Voor het schrijven van mijn nieuwe website teksten heb ik de hulp van Eva ingeschakeld. Een goede keuze! Eva heeft een heel eigen manier van schrijven: haar woorden zijn luchtig, maar toch krachtig. Ze weet de juiste accenten te leggen en jouw sterke punten te benadrukken. Ze denkt niet alleen mee over de inhoud van je teksten en een aantrekkelijke zinsopbouw, maar denkt ook strategisch mee, zodat je goed gevonden wordt. Eva komt haar afspraken na en neemt haar werk serieus. Een aanrader om mee samen te werken!"

Voor Kelly heb ik website teksten mogen schrijven. Zij is interieur designer en hierbij is het enorm belangrijk dat de teksten aansluiten bij haar bedrijf: wat straalt haar interieur uit, wat is haar aanpak en welke teksten passen hierbij? Ik heb de teksten vanuit een bepaalde beleving geschreven, zodat website bezoekers haar interieurdesign al kunnen ervaren door erover te lezen. 

Kelly Interieurdesign - website teksten

Kelly Interieurdesign - website teksten

Opdracht

Review

"Een super fijne samenwerking gehad met Eva. Na onze intake ging Eva aan de slag met de teksten voor mijn website. Toen het mailtje binnenkwam met de conceptversie, dacht ik maar een ding: wauw! Waar ik mijn verhaal zelf niet goed onder woorden kon brengen, wist Eva precies de juiste woorden te gebruiken en de rake teksten te schrijven. Eva is een echt vakvrouw!"

Christien wilde een website voor haar fotografie, maar ze vond het moeilijk om pakkende teksten te schrijven vanuit haar gevoel.  Ze besloot Wonderlik Webdesign in te schakelen voor haar website en mij voor de teksten. Ik vond het heel belangrijk om Christien en haar bedrijf goed te leren kennen, zodat ik haar verhaal precies kon verwoorden alsof ze het zelf geschreven had!

Gouden Momenten Fotografie - website teksten

Gouden Momenten Fotografie - website teksten

Opdracht

Review

"Eva is een hele fijne gesprekspartner en neemt haar werk heel serieus. Haar voorbereiding is uitmuntend en ze heeft hierdoor al op voorhand heel goed een beeld bij jou als persoon een de schrijfstijl. Ik heb Eva de teksten toevertrouwd voor m’n social media en ze heeft mij keer op keer originele teksten aangeleverd ook al was het onderwerp van de teksten voor haar nieuw. Bewonderingswaardig om haar drive en passie voor tekst en schrijven te zijn! Eva is your girl❤️"

In verband met haar zwangerschapsverlof was Alana op zoek naar iemand die haar Instagram teksten kon schrijven. Zo bleef ze zichtbaar én kon ze genieten van haar verlof. Alana is fotografe en leverde de beelden en op basis daarvan schreef ik haar teksten. Van fotografietips tot het ondernemerschap. Ik dacht mee over de inhoud voor voldoende afwisseling en verzorgde inhakers, waarop we konden inspelen. De samenwerking met Alana was heel fijn! In ruil kreeg ik van haar een personal branding fotoshoot en deze foto's vind je terug op m'n website. Mocht je ook interesse hebben, kijk dan vooral op haar website

Alana fotografie - Instagram teksten

Alana Fotografie - Instagram teksten

Opdracht

Review

"Lieve Eva, duizend maal dank!! Ik ben nooit goed geweest in woorden en vond het steeds moeilijk om leuke en persoonlijke teksten te schrijven voor mijn website en brochures. Eva volgde ik al langer op Instagram en wist al snel dat zij mijn teksten zou schrijven. Al snel had Eva door wat ik juist wilde en kon zij perfect inspelen op mijn taalgebruik en manier van praten. Ook kreeg ik alles enorm snel geleverd, na een feedback moment werd alles heel snel aangepast! Dankzij Eva heb ik de teksten die ik al zo lang wilde, spontaan, eerlijk maar vooral ik. Dankjewel!!"

Kelsey wilde haar website upgraden en ging voor een hele nieuwe lay-out (van Wonderlik Webdesign) én nieuwe teksten. Ze had al teksten, maar ze was hier niet helemaal blij mee. Ze vond ze niet (meer) bij haar passen en nam contact met me op. Ik kende Kelsey al een tijdje via Instagram en ik ben zo blij dat ik haar heb mogen helpen. Haar nieuwe website en teksten passen nu helemaal bij Kelsey en haar bedrijf en dat vind ik zo mooi om te zien!

Blooming Tales photography - Website teksten

Blooming Tales Photography - website teksten

Opdracht

Review

"Hele fijne samenwerking. Eva luistert echt naar wat je vertelt en verwerkt dit ook zo in de tekst. Ik ben heel blij met het resultaat."

Voor Kylie heb ik website teksten mogen schrijven. Kylie vond het lastig om haar eigen teksten te schrijven. Ze had wel een goed beeld van wat ze wilde, maar ze kreeg het niet op papier. Ze wilde persoonlijke teksten die aansloten op haar, haar bedrijf en bij haar ideale klant, zodat ze precies de juiste mensen kon aanspreken. Ik ben blij dat ik haar heb mogen helpen.

Kylie Kerssens Fotografie - website teksten

Kylie Kerssens Fotografie - website teksten

Opdracht

Review

"Voor mijn website was ik opzoek naar iemand die voor mij nieuwe teksten kon schrijven. Eva dankjewel, voor de prachtige vertaling van mijn verhaal. De teksten sluiten helemaal aan bij de prachtige foto’s en website."

Linda was op zoek naar nieuwe website teksten voor haar nieuwe website (gemaakt door Wonderlik Webdesign). Linda gaf aan dat ze iemand zocht die 'creatief kon schrijven'. Creativiteit is voor iedereen anders, maar ze zei - na het zien van mijn website en onze kennismaking - dat ze al het vertrouwen in mij had. Wat een geweldig compliment! 

Hashtaguniq - website teksten

Hashtaguniq - website teksten

Opdracht

Review

Na haar Instagram teksten te mogen schrijven tijdens haar zwangerschapsverlof, mocht ik Alana ook helpen met haar nieuwe website teksten! Ze wilde zich meer richten op personal branding fotoshoots én haar fotografie persoonlijker maken, zodat mensen gelijk een stukje van Alana leren kennen. Zo leuk om mijn teksten te zien op haar nieuwe website!

Alana fotografie - website teksten

Alana Fotografie - website teksten

Opdracht

Lisanne maakt 3D kunstwerken, interieurobjecten en tafels en ze geeft interieuradvies. Ze is nog maar net begonnen, maar haar kunst vind je al terug in vele woonkamers en kantoren! Ik heb Studio LDE zien groeien afgelopen jaar en ik ben heel dankbaar dat ik haar heb mogen helpen met haar website. Die had ze nog niet; des te leuker is het dan om te zien hoe mijn website teksten tot leven komen!

Studio LDE - website teksten

Studio LDE - website teksten

Opdracht

Met wat voor online teksten mag
ik jou helpen?