Wat jij doet vertalen naar woorden is voor jou een hoofdpijndossier. Ik geloof erin dat elke ondernemer geweldige teksten kan leren schrijven, zonder jarenlange training. Als schrijfcoach en schrijver help ik jou om jouw kwaliteit te vertalen naar teksten waarmee jij je ideale klant aantrekt, vasthoudt en converteert. Zo ben je niet meer afhankelijk van een schrijver en kun je vanuit inspiratie en plezier krachtige teksten schrijven!

Schrijfcoaching: van prima teksten naar geweldige teksten

Eveschrijven

Je weet supergoed wat je wilt vertellen om je ideale klant aan te trekken, maar je kunt de juiste woorden niet vinden. Je krijgt het niet zo krachtig op papier als dat het in je hoofd zit. Hierdoor kost teksten schrijven jou enorm veel tijd, zonder resultaat.  

Moeiteloos teksten schrijven die passen bij jou, je bedrijf én je ideale klant voor meer conversie en groei. Dat is wat je wilt en daar help ik je bij. 

Tijd voor meer conversie en groei met de juiste teksten 

Je wilt een sterke boodschap waarmee jij je ideale klant doelgericht aanspreekt. Je wilt teksten die leads genereren, teksten waarmee je nieuwe klanten aantrekt, teksten die 100% aansluiten bij jou en je bedrijf. Zonder dat het je uren kost. Als schrijfcoach help ik jou met persoonlijke teksten waarmee je potentiële klanten aanspreekt die bij jou passen. Want je wilt geen dertien-in-een-dozijn of prima teksten, je wilt teksten die jouw vuurtje én het vuurtje van je ideale klant laten branden!
stop je met zomaar teksten schrijven die niets opleveren.

Met een sterk verhaal op elk kanaal … 

stop je met non-stop megaveel tijd stoppen in teksten waar je toch niet tevreden over bent.
stop je met telkens het wiel opnieuw uitvinden, maar weet je precies wat je moet doen voor krachtige teksten.
heb je een duidelijke boodschap die je voor al je communicatie-uitingen kunt gebruiken.
spreek je doelgericht je ideale klant aan, waardoor je minder hoeft te trekken aan potentiële klanten. 
weet je hoe je jouw teksten persoonlijk maakt, waardoor jij je onderscheidt.
Van prima teksten naar geweldige teksten waarmee jij doelgericht je ideale klant aanspreekt 
Ik help jou om jouw verhaal te verwoorden, zodat je erna precies weet wat jij moet doen en wat jij moet opschrijven om de resultaten te behalen die jij voor ogen hebt. Wil jij meer interactie op social media? Meer doorkliks in je funnel? Een salespagina die zorgt voor conversie? Blogs schrijven die jouw online vindbaarheid vergroten?

Als schrijver heb ik heel veel verschillende teksten geschreven en weet ik precies wat werkt en wat niet. Daarnaast heb ik ook meer dan 6 jaar ervaring als online & social media adviseur en weet ik hoe online en social media in elkaar steken. Als schrijfcoach bundel ik mijn ervaring, zodat jij alle kansen kunt benutten die tekst te bieden heeft! 

Dit kun je verwachten

Tijdens dit een-op-een traject krijg je coaching van mij om teksten te schrijven die 100% aansluiten bij jou, je bedrijf en je ideale klant voor meer conversie en groei. Ik help jou om persoonlijke teksten te schrijven op een leuke en makkelijke manier. Je leert binnen no-time teksten te schrijven die klanten opleveren. Ik ga ze dus niet voor jou schrijven, dit ga je zelf doen. 

Waarom?

Als ondernemer heb je zo veel teksten nodig. Social media captions, blogartikelen, script voor een podcastaflevering, salespagina’s, website teksten … door zelf aan de slag te gaan, leer je hoe je fantastische teksten schrijft waarmee jij je ideale klant doelgericht aanspreekt en ben je niet (meer) afhankelijk van een copywriter en zijn of haar agenda. Want zeg nou zelf: als jij een megaleuk idee hebt voor een nieuwe dienst, dan wil je deze toch meteen kunnen lanceren in plaats van dat je moet wachten op wanneer een copywriter tijd heeft?!

Met veel plezier schrijf ik allerlei online teksten voor ondernemers, maar vaak gaat het om bepaalde teksten. Alleen website teksten. Alleen social media captions. Alleen blogartikelen. Dit besteden ze uit omdat ze er geen tijd voor hebben en/of geen zin in hebben. En ik snap het, want als ondernemer ben je met nog zo veel meer bezig.

Maar teksten zijn ontzettend belangrijk voor jouw bedrijf. Als je het mij vraagt zijn teksten zelfs het belangrijkste! Zonder goede teksten loop je enorm veel klanten mis, want je spreekt niet op de juiste manier je ideale klant aan. Het voelt alsof je aan elke potentiële klant hard moet trekken en je hebt er geen zin meer in. Om dit op te lossen huur je een copywriter in, maar hoe zit het met de rest van je teksten?

Je kunt ijzersterke website teksten hebben, maar als je social media captions nergens op slaan haakt je ideale klant af. Als je salespagina on point is, maar je e-book is niet lekker leesbaar koopt je ideale klant niet je aanbod. En ga zo maar door. Om elke dag jouw ideale klant moeiteloos aan te trekken heb je een sterk verhaal op elk kanaal nodig. Het totaalplaatje moet kloppen. En je kunt natuurlijk voor elke tekst een copywriter inhuren, maar het is veel makkelijker (en uiteindelijk goedkoper) om zelf te leren hoe je geweldige teksten schrijft. Want geloof me, hiervoor heb je geen jarenlange training nodig. Als schrijfcoach help ik je met plezier én succes teksten te schrijven die passen bij jouw visie.

Teksten zijn zo belangrijk voor jouw bedrijf. Als je het mij vraagt, zelfs het belangrijkste

Dit is wat je krijgt:

Een concreet en persoonlijk plan om van prima teksten naar geweldige teksten te gaan.
Mij onder je sneltoets. Ik sta 24/5 voor je klaar. Heb je een vraag over een bepaalde tekst? Twijfel je over de opbouw van je social media caption? Of wil je juist een succesvolle tekst delen? Ik ben jouw vraagbaak én cheerleader! 
Eén keer in de twee weken hebben we een online sessie. Hierin bespreken we een bepaalde tekst, help ik jou met eventuele schrijfblokkades en maken we concreet hoe jij jouw teksten gaat optimaliseren.  
Persoonlijke feedback. Ik kijk mee met jouw teksten en ik geef concrete feedback en voorbeelden, zodat jij precies weet hoe je makkelijk en snel winst kunt behalen. 
Je leert hoe je teksten moet schrijven waarmee jij je ideale klant wel aanspreekt.  
Dit een-op-een traject duurt drie maanden, zodat we echt tot de kern kunnen komen. Want met een paar tips ben je er niet. Het gaat om het aanleren van een nieuwe skill en dat heeft tijd nodig. Tijd die je nu investeert en waar jij je hele ondernemersleven profijt van gaat hebben. Bij elke webtekst, mail, caption die je schrijft.

Investering: 2.250,- exclusief btw. 

Daarom plannen we eerst een kennismakingsgesprek. Dit is helemaal vrijblijvend. Via mijn online agenda kun je direct iets inplannen. Heb je een vraag? Neem dan contact met me op.

Wil jij van middelmatige teksten waar je gefrustreerd van raakt naar geweldige teksten die passen bij jouw visie?

Voordat het zover is wil ik zeker weten dat ik jou kan helpen en jij wilt mij vast ook beter leren kennen.

Veelgestelde vragen

2.250,- exclusief btw. Het is mogelijk om in termijnen te betalen.

Het traject duurt drie maanden en in deze tijd hebben we een kick-off en 6 sessies. Daarnaast is het belangrijk dat je actief aan de slag gaat met je teksten, zodat je ze met mijn hulp kunt optimaliseren. Om alles uit dit traject te halen adviseer ik je om sowieso elke week 1 uur bezig te zijn met je teksten om ze te kunnen bespreken en feedback te ontvangen.

Het coachingstraject is online. Alle sessies zijn via Zoom en als het beter uitkomt, kunnen we ook bellen. Dit scheelt ons allebei reistijd en zo kun je het traject overal volgen waar je maar wilt!

Tijdens dit traject leer jij persoonlijke teksten schrijven die passen bij jouw visie én waarmee jij doelgericht je ideale klant aantrekt. Je ontdekt hoe je makkelijk en met plezier teksten schrijft die converteren, zodat je in minder tijd meer resultaat behaalt! Ik help je met allerlei online teksten: mails, website teksten, social media captions ... 

Na afloop weet je precies hoe jij krachtige en doelgerichte teksten schrijft en heb jij een duidelijke boodschap die je voor al je communicatie-uitingen kunt gebruiken.

Wat is goed? Wat vooral belangrijk is, is dat je het wilt leren. Als je het nut niet inziet van goede teksten schrijven, dan heeft het weinig zin. Om van prima teksten naar geweldige teksten te gaan is het essentieel dat je openstaat om een nieuwe skill te leren. Ik ga het niet voor je doen. Heb je moeite met grammatica en d- en t-jes? Geen probleem. Het gaat niet om de perfecte tekst, het gaat om de boodschap erachter.

Ben jij een ondernemer en heb jij nu 'oké' teksten, maar weet je dat er meer in zit? Wil jij doelgerichter je ideale klant aanspreken? Wil jij teksten die 100% aansluiten bij wie jij bent en jouw visie? En wil je leren hoe je in minder tijd krachtige teksten schrijft die converteren? Dan is dit traject voor jou. Om goed van start te kunnen is het wel belangrijk dat je een duidelijke visie hebt, weet wat je wilt uitstralen en wie je wilt aanspreken. Mocht je twijfelen of dit iets voor jou is, kun je altijd contact met me opnemen.