Ik maak voor jouw website teksten een gedetailleerd en persoonlijk plan, zodat ze passen bij je visie én waarmee jij je ideale klant aantrekt.

Website teksten optimalisatie

Eveschrijven

Weet jij dat je website teksten beter kunnen, maar weet je niet hoe of waar je moet beginnen? Als jij je eigen teksten leest krijg je zo’n ‘meh’-gevoel. Je wordt er niet warm of koud van. Op zich is er niets mis mee, maar je voelt het niet. En je ideale klant ook niet. Je spreekt net niemand aan, waardoor je klanten misloopt en minder snel groeit dan je had gewild. 

Wil jij jouw website teksten laten schrijven door een copywriter? Bekijk alle info.

Dit is voor jou als jij op een snelle manier je website teksten wilt optimaliseren om van websitebezoekers klanten te maken.
Denk aan het slim opbouwen van je salespagina, de juiste elementen op de homepagina en een krachtige oneliner. Zo kun jij direct aan de slag en behaal je met jouw website teksten de resultaten die jij voor ogen hebt. 
Dit is voor ondernemers die op korte termijn meer uit hun website teksten willen halen. Ze weten dat het beter kan, maar hebben geen idee hoe of waar te beginnen. Hierdoor blijven ze het uitstellen, waardoor ze potentiële klanten en omzet mislopen. 

Heb jij behoefte aan duidelijkheid en precies weten hoe jij jouw website teksten kunt optimaliseren? Dan is dit voor jou!
 • Een online copy koffie van ongeveer 2,5 uur. Hierin bespreken we jouw website, je bedrijf en je ideale klant, maar ook je struggles: waar loop je nu tegenaan? Wat vind je lastig als het gaat om website teksten? Op deze manier kan ik jou precies de juiste handvatten bieden die jij nodig hebt om in de toekomst betere website teksten te schrijven.

 • Een concreet en persoonlijk plan om van prima teksten naar geweldige website teksten te gaan. Van het bepalen van goede zoekwoorden om te gebruiken, advies over het opbouwen van zinnen, hoe je (meer) storytelling kunt toepassen, tot aan een krachtige boodschap. Wat er precies in het plan staat verschilt per ondernemer, omdat iedereen andere behoeften heeft.


500,- exclusief btw.

Betalen in termijnen is mogelijk.

Eva je bent echt goed in wat je doet! Toen we aan ons gesprek begonnen wist ik zelf niet goed waar te beginnen maar tegen het einde gaf je mij zo een duidelijk beeld over hoe ik het bedoelde en wat ik wilde. Ongelofelijk vet en nuttig vond ik dat. En dan kwam jouw advies nog... Daarin bleek dat je mij zo goed had begrepen. En dat terwijl ik mezelf soms niet begreep. Je kon zo goed uitdrukken in taal wat ik vertelde dat ik voelde of wat ik wilde overbrengen naar mijn klanten van gevoel. Knap hoor!

En daarbij ben je ook nog eens zo'n lieve en aangename vrouw! Super leuk contact dit. Je hoort sowieso nog van mij!! AANRADER 1000000%!!!

Yentl Morel Fotografie
Monique
MindMakeover

Ik heb de samenwerking met Eva als heel positief ervaren. Ze luistert goed en stelt veel vragen, zodat ze een duidelijk beeld krijgt van wie je bent, wat je doet en wie je doelgroep is. Dit heeft ze vervolgens vertaald naar heldere en aansprekende teksten voor mijn nieuwe website.

Het fijne is dat ik mensen nu met een goed gevoel naar mijn site doorverwijs en dat ik meer aanvragen krijg voor mijn coach trajecten. Dus ben je op zoek naar een echte professional die jouw boodschap krachtig kan verwoorden? Dan zou ik Eva zeker aanraden.

Kelly Interieur Design

Voor het schrijven van mijn nieuwe website teksten heb ik de hulp van Eva ingeschakeld. Een goede keuze! Eva heeft een heel eigen manier van schrijven: haar woorden zijn luchtig, maar toch krachtig. Ze weet de juiste accenten te leggen en jouw sterke punten te benadrukken. Ze denkt niet alleen mee over de inhoud van je teksten en een aantrekkelijke zinsopbouw, maar denkt ook strategisch mee, zodat je goed gevonden wordt. Eva komt haar afspraken na en neemt haar werk serieus. Een aanrader om mee samen te werken!

Onderscheid jezelf met persoonlijke website teksten en zorg voor een boodschap die aansluit op wat jij aanbiedt én op de behoeften van jouw ideale klant. Zo laat je duidelijk zien waar jij voor staat en weet je ideale klant direct wat je voor diegene kunt betekenen.

Goede website teksten zijn belangrijk omdat je website de kern vormt van jouw bedrijf; hier staat alle informatie die je ideale klant nodig heeft om tot actie over te gaan. Daarnaast vergroot jij je online vindbaarheid. Tenminste, met de júiste website teksten.
Dit is voor ondernemers die niet zomaar een mooie website willen, maar een website die converteert. Hoe? Door de juiste teksten en opbouw! 

Ik zorg ervoor dat de teksten 'jou' uitstralen én passen bij jouw bedrijf. Ik maak je teksten persoonlijk, doelgericht en schrijf in de tone of voice die past bij je bedrijf en ideale klant. Zo kun jij je blijven focussen op jóuw corebusiness. 

Heb jij nog geen website? Maak 'm zelf met één van de templates van Wonderlik Webdesign of vraag Astrid voor een website op maat. Makkelijk, snel & goed vindbaar! 
 • Kennismaking & intake.
 • Copy koffie om jou, je bedrijf en je ideale klant beter te leren kennen, zodat de teksten perfect aansluiten.
 • Voorbereiding en informatie verzamelen.
 • Zoekwoordenonderzoek voor SEO & de juiste tone of voice.
 • Ik (her)schrijf jouw hele website, zodat je in één keer klaar bent.
 • Teksten die passen bij jou en jouw bedrijf.
 • Van een sterke Over mij pagina tot aan een doelgerichte salespagina.
 • Advies over indeling en opbouw.
 • Twee feedback rondes.

1.500,- exclusief btw.

Dit bevat ± 5 webpagina's rond de 500 woorden. Denk bijvoorbeeld aan een Home pagina, Over mij pagina, Aanbod pagina, Portfolio/blog pagina en een Contact pagina.

Betalen in termijnen is mogelijk.
Eva bedankt voor het schrijven van alle teksten op mijn website. Echt een topper die Eva, ze kent echt haar vak. Eerst heb ik heel fijn contact gehad met haar via Zoom en heeft zij alles in zich opgenomen en vandaar uit alle teksten geschreven. Alle teksten zijn daarom ook heel uniek en alleen van mij. Nou ik ben zelf heel slecht in teksten maken dus dit was precies wat ik nodig had. Ik ben er ontzettend blij mee! Nogmaals super bedankt, lieve Eva!
Henrieke Fotografie

Ik weet hoe frustrerend het is als je niet de juiste woorden kunt vinden voor jouw boodschap. Je hebt een supergoed verhaal, maar het lukt je niet om het op papier te zetten. Bij mij was het andersom: ik kon het juist goed opschrijven, maar ik had moeite met het vertellen.

Hierdoor weet ik heel goed waarop ik moet letten en besteed ik veel aandacht aan de woorden die jij gebruikt. Ik laat jou jouw verhaal vertellen voor persoonlijke teksten die naadloos aansluiten.

Hello, mijn naam is Eva!

Leer mij kennen

Wil jij website teksten die persoonlijk zijn, bij jouw visie passen én waarmee je doelgericht je ideale klant aanspreekt?

Neem contact met me op

Plan direct en vrijblijvend een kennismakingsgesprek.

Klik op de agenda hieronder of ga naar mijn online agenda.