Sales, deadlines, spoedjes, to do's, administratie ... als ondernemer heb je het al ontzettend druk en dan schiet social media er snel bij in, want wat moet je nou weer posten?! Je hebt nu geen tijd om erover na te denken dus je schuift het door naar morgen. Overmorgen. Naar over een week en voor je het weet zijn er weken voorbij en heb je nog steeds niets gepost op social media. Herkenbaar? Dan is Eve Captions Schrijven wat voor jou!

Je krijgt voor 13 weken concrete tips en voorbeelden om social media captions te schrijven waarmee je wél resultaten behaalt!

Eve Captions Schrijven

Eveschrijven

Ga zelf aan de slag en verander jouw social media captionsgame! Trek meer leuke volgers aan die reageren op je content, waardoor je meer mensen bereikt én social media weer leuk worden!

Op dit moment ben je enorm veel tijd kwijt aan social media, terwijl het je weinig oplevert.

Herken jij jezelf hierin?

Je hebt geen inspiratie; wat moet je nou weer plaatsen op social media?!
Social media staan onderaan je to-dolijst, waardoor het erbij inschiet en je niet regelmatig post.
Je hebt moeite met het opbouwen van social media captions.
Je wilt heel graag (meer) klanten uit social media halen, maar je weet niet wat je moet posten.
Je hebt geen duidelijke visie voor jouw social media, waardoor je vooral random dingen deelt en geen resultaten behaalt.

Ik snap je

Elke week was ik bezig om zogenaamd de perfecte social media caption te schrijven. Ik besteedde uren of soms zelfs dagen aan social media captions bedenken, maar het leverde me niets op.

De drempel werd steeds hoger, de twijfel sloeg toe en de inspiratie verdween. Ik vond dit zo frustrerend, want ik vond het leuk om content te maken en social media captions te schrijven. Daarom besloot ik om minder bezig te zijn met het schrijven van “de perfecte” caption voor social media en meer bezig te zijn met het grotere plaatje: wat wil ik bereiken met mijn social media? En ook niet onbelangrijk: hoe ga ik het weer leuk en makkelijk vinden om content te maken? 

Want social media captions schrijven kan leuk en makkelijk zijn, echt waar!
Je moet alleen weten hoe ...

En dat nu voor 59,-!

Ik doe mee
Met Eve Captions Schrijven ...

En daar help ik je graag bij!

krijg je oneindige inspiratie om social media captions te schrijven.
maak je in weinig tijd waardevolle social media captions.

ontdek je wat voor content slim is om te delen.

leer je hoe je krachtige en doelgerichte social media captions opbouwt.

speel je in op de behoefte van jouw ideale klant en weet je wat je wanneer moet delen.

Wat je kunt verwachten

Deze online cursus is strategisch opgebouwd en je ontdekt wat je het best wanneer kunt delen. Je kunt bijvoorbeeld non-stop je aanbod delen, maar als je ideale klant jou nog niet goed kent gebeurt er niets. Extra fijn: je kunt deze opbouw blijven hanteren voor jouw social media, bijvoorbeeld wanneer je een nieuw aanbod lanceert.
Er zijn genoeg lijstjes met social media ideeën en ChatGPT kan je vast ook helpen, dus waarom zou je meedoen met Eve Captions Schrijven?
De lijstjes en ideeën die worden gedeeld door anderen zijn heel standaard: ‘deel behind the scenes’, ‘haak in op een bepaalde dag’, ‘deel iets persoonlijks’ … grote kans dat jij dan nog steeds denkt ‘wat moet ik delen?’. In de cursus Eve Captions Schrijven deel ik heel veel (persoonlijke) voorbeelden en geef ik concrete tips, zodat jij precies weet wat je kunt delen op welke manier. Ook krijg je verschillende bonussen. Hierdoor krijg je niet alleen inspiratie voor jouw social media captions, maar ook handvatten om je captions op te bouwen, toegang tot een contentkalender en om contentpijlers te bepalen.

Wat je krijgt

13 concrete ideeën voor jouw social media captions. Dit betekent dat als je één keer per week post, een kwartaal vooruit kunt!

De ideeën kun je blijven benutten, zodat je altijd inspiratie hebt voor jouw social media captions.

Eén jaar toegang.
Bonussen:
Een handige checklist om jouw social media caption op te bouwen.
Investering: 59,-
I'm in!
Een concreet lanceerplan, zodat je precies weet wat je wanneer deelt om jouw volgers warm te maken voor je nieuwe aanbod.
Template contentkalender in Notion om jouw captions te plannen en goed beeld te krijgen van wat je wanneer deelt.
Nog meer tips & tricks om alles uit je social media te halen.

Als schrijfcoach wil ik zo veel mogelijk ondernemers helpen hun verhaal te delen op hún manier voor persoonlijke teksten met een krachtige boodschap. Teksten die jouw ideale klant raken,  inspireren en waarin diegene zich herkent. Dát blijft je bij, niet een commercieel praatje. Daarom help ik jou om vanuit de beleving te schrijven voor meer verbinding. Want voordat jouw ideale klant overgaat tot actie, is er vertrouwen nodig en dat vertrouwen ... dat creëer jij!

Hello, mijn naam is Eva!

Veelgestelde vragen

Of je nu fotograaf, coach, interieurontwerper, met dieren werkt of webbouwer bent … Eve Captions Schrijven is er voor elke ondernemer! Twijfel je of het iets voor jou is? Neem gerust contact met me op.

Nee, zeker niet. Ik gebruik voorbeelden van Instagram - omdat ik daar het meest actief ben - maar Eve Captions Schrijven kun je ook gebruiken voor LinkedIn en Facebook. 

Eve Captions Schrijven heb ik juist bedacht, zodat jij tijd bespaart. De meeste tijd zit namelijk vaak in het bedenken van een caption. Met Eve Captions Schrijven krijg je 12 thema's waarmee je aan de slag kunt en door de concrete voorbeelden die ik geef, kost het je veel minder tijd!

Ook wil ik met deze online cursus jou aan het denken zetten over wat er allemaal wel niet mogelijk is qua social media captions. Want als je weet waarover je kunt delen, wordt het veel makkelijker.

Nee hoor, dat is niet erg. Je krijgt voor 13 weken concrete tips en voorbeelden om social media captions te schrijven, maar dat betekent niet dat je er elke week aan móet zitten. Je krijgt een jaar toegang en je kunt het dus op jouw tempo volgen.

Wil jij altijd inspiratie hebben voor jouw social media captions? Wil je meer captions schrijven in minder tijd? Én wil je (meer) resultaten behalen via social media? Doe dan mee met Eve Captions Schrijven! 

Eve Captions Schrijven

Doe je ook mee?

Ja, dat wil ik!